Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kosárlabda – Edzőgyilkos vereség Nyíregyházán
2006-12-15 12:23:38
Az idény legrosszabb játékával szenvedett vereséget esélyesként a Nyíregyházi Főiskola SE otthonában az egri NBII-es női kosárlabdacsapat. Az Eszterházy Károly Főiskola együttese 12 pont lemaradásban volt ellenfelével szemben a végelszámolásnál, ám ez a csekélynek mondható különbség csak annak köszönhető, hogy az egriek valóban nagyobb játékerőt képviselnek. Ez azonban cseppet sem mutatkozott meg a játék összképén, mindössze Bartus és Márton (képünkön fehérben) hozta az elvárható lelkesedést és harcos kosárlabdát, a többiek, ahogyan Széles-Kovács Gyula tréner fogalmazott: kritikán aluli, lélektelen játékot mutattak, a csapnivaló védekezéshez kimaradt ziccerek és büntetők tömkelege társult (23/6). Így valóban nem lehet szépen zárni a 2006-os esztendőt. A tréner hozzátette: a fiatal kosarasok nem összpontosítottak a találkozóra, példát vehetnének a rutinos, idősebb sportolókról, akik vállukon vitték a gárdát Szabolcsban.
A nem túl szépre sikeredett évzáró után bőven lesz idő kitisztítani a fejeket és megújulni fizikailag is, hiszen a bajnokság 2007. februárjában folytatódik.

A mérkőzés krónikája számokban:
Nyíregyházi Főiskola SE-NYKS – EKFSC 79: 67 (17: 23; 20: 13; 17: 11; 25:20)
Nyíregyháza, 100 néző. Vezette: Gergely, Kapás.
Az egri pontszerzők: Bartus 20, Kisházi 21, Pálinkás 14, Túri 7, Márton 3/3, Hizsnyik 2.
Edző: Széles-Kovács Gyula

(ZE-RO PRESS) Kép: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel