Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Utánpótlás labdarúgás � Ismét jönnek a focistapalánták
2006-12-14 11:25:55
A hétvégén folytatódik városunkban az Umwelt-Tervker Kupa Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna. A viadalt immár 11. alkalommal bonyolítja le az Egri Focisuli SE. December első hétvégéjén a 93, 95 és 97-es születésűek már megmérkőztek egymással. Szombaton és vasárnap újabb 3 korosztály számára hirdettek versenyt. A Pásztorvölgyi Iskola tornatermében, valamint a Kemény Ferenc Sportcsarnokban ezúttal az 1994, 96 és 98-ban született gyermekek csatáznak. Városunkból a Plútó SE illetve az Eger FC és az Egri Focisuli SE indít csapatokat. Ezúttal is lesz külföldi alkulat a megmérettetésen, ugyanis az ukrajnai Ungvár két korosztályban is szerepel.
A lebonyolítási rend változatlan a héttel ezelőttihez képest. Minden korosztályban a csoportokon belül körmérkőzéseken dől el a sorrend. Korosztályonként 16-16 csapat játszik 4 x 4-es csoportokban. A csoportok első két helyezettje az �A� döntőbe jut (vasárnap Körcsarnok), míg a 3. és 4. helyen végzett csapatok a �B� döntőbe (vasárnap Pásztorvölgy) kerülnek. Itt egyenes kieséses rendszerben játszanak tovább a fináléig. A csoportmérkőzéseken győzelemért 3 pont, döntetlenért 1 pont jár. A továbbjutást a pontszám, gólkülönbség, több rúgott gól és az egymás ellen elért eredmény dönti el. A rájátszásban döntetlen esetén 3 büntetőrúgás dönt a FIFA szabályok szerint.
A találkozók játékideje 1X18 perc lesz.
(ZE-RO PRESS)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel