Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Domino segítség a Csehov ellen
2006-12-13 18:25:57
Vasárnap 18 órától vívja soron következő Euroliga mérkőzését a Brendon Fenstherm ZF Eger férfi vízilabda csapata. A kiemelt fontosságú Sturm Csehov elleni találkozón feltétlen győznie kell Gerendás György edző alakulatának ahhoz, hogy versenyben maradhasson a továbbjutásért folytatott küzdelemben. A mieink vereséggel kezdték a sorozatot, a sokak által legnehezebbnek vélt Reccoi összecsapáson 10-5 arányban kaptunk ki - ami azért be volt tervezve. Az orosz bajnok viszont győzelmet remélt a Vasassal szemben, ám otthonában 11-10-es vereséget szenvedett az angyalföldiektől. Sapicsék várhatóan kiéhezett oroszlánokként érkeznek városunkba. Természetesen a mieink is nyerni szeretnének. Az év egyik legfontosabb mérkőzése elé néznek Nyékiék, és ennek szellemében gyűjtik az erőt a találkozóra. Kedden például a Kőér utcában a bajnoki címvédő Domino BHSE-vel kétkapuztak. Az elért eredményről nincs információnk, ám mint azt Dr. Halmos R. Péter klubelnök portálunknak elmondta: rendkívül hasznosan telt a budapesti tréning. Fegyelmezetten és jól játszottak pólósaink. A vasárnapi meccsen mindezen tapasztaltakat sikeresen kamatoztathatja gárdánk. A keretben egyébként valamennyi játékosunk jó egészségnek örvend, és ez a tény is növeli étvágyunkat.

(ZE-RO PRESS) Kép: Révész FerencKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel