Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Utánpótlás vízilabda - 0 pontos forduló
2006-12-13 08:24:51
Mindhárom csapatunk vereséget szenvedett az Országos Utánpótlás Vízilabda bajnokság legutóbbi fordulójában. A ZF Eger együttesei a Bitskey Uszodában fogadták a Domino BHSE-t. A korosztály rangadóján 9-7-re kikapott ifjúsági együttesünk. Tóth Kálmán tehetséges garnitúrája ellen az első két negyedben 6-1-re húzott el a Honvéd, innen pedig már csak szorosabbá tudtuk tenni az állást. Az egri együttesben ismét gólerősnek bizonyult Kovács Gábor. A felnőtt kerethez is tartozó center csapatának 7 találatából ötöt szerzett. Gyulavári Zoltán edző serdülői végig kiélezett küzdelmet vívtak a Dominoval. A csapatok nagyon odafigyeltek a védekezésre. Az utolsó negyedben 5-5-ös állásnál mindössze 1 gól született, sajnos azt a rivális érte el, így 2 ponttal távozott a Bitskey Uszodából. Gyermek csapatunk a beteg Fábián Pétert nélkülözve is megrángatta az oroszlán bajszát, hiszen Kis Péter együttese a félidőben még vezetett a 100%-os teljesítménnyel listavezető fővárosiak ellen. Ezt követően sajnos kijött a két csapat közötti különbség, és a Honvéd 6 góllal diadalmaskodott.

Ifjúságiak: ZF-Eger - Domino-BHSE 7-9 (1-2, 0-4, 3-0, 3-3)

Serdülők: ZF-Eger - Domino-BHSE 5-6 (2-1, 1-3, 2-1, 0-1)

Gyermekek: ZF-Eger - Domino-BHSE 7-13 (4-3, 1-1, 1-6, 1-3)

Korosztályos pólócsapataink legközelebb Szegedre látogatnak.

(ZE-RO PRESS) Kép: EgerWaterpoloKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel