Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Aranycsata: negyedik felvonás
2008-05-02 09:26:42
Pénteken 20 órától a Komjádi-uszodában rendezik a magyar férfi vízilabda bajnokság döntőjének 4. összecsapását. Az állás 2-1- a Vasas javára. Előny a házigazdánál, de az Eger pólósai, szurkolói azt szeretnék, ha vasárnap a z 5. meccset követően új nevet véssenek a patinás bajnoki serlegre. A két kudarcos meccs után idegenben kell elkapni a címvédőt. Az esélyekről Decker Ádám nyilatkozott: - Szeretnénk ha Egerben adnák át az aranyérmeket Vasárnap és természetes azt reméljük, az Eger lesz az a csapat amelyik átveheti. A 4. összecsapás előtt változott a felkészülésünk. Aki látta az eddigi három meccsett bizonyára észreveszi majd, hogy egy teljesen más egri csapat lesz a medencében. Az előző két meccs fásultsága már elfeledhetjük. A Vasas jó csapat, mindig más arcát mutatta a fináléban. Képesek improvizálni, nehéz ellenük pólózni. Bizunk benne vagyunk annyira jók, hogy a Komjádiban tudjunk nyerni. A hosszú hétvége miatti szállodai zsúfoltság miatt, most nem utaztunk egy nappal hamarabb a fővárosba. Egerben a Park Hotelben tartottunk összetartást. Az utazás marad péntekre. Nagyon örülünk, hogy sok szurkoló is bízik a sikerünkben és elkísérnek bennünket a fővárosba. A nehéz pillanatokban segít bennünket ha kinézünk a partra és látjuk, halljuk a lelátón értünk szorítanak - nyilatkozta Decker Ádám..

Az egri szurkolók megérdemelnék, hogy a bajnoki döntő 5. meccsét Egerben rendezzék és a Magyar Kupa és LEN-kupa döntővel ellentétben végre hazai környezetben érezzék meg a siker ízét. Ehhez nagy bravúrra van szükség, a bajnokavatásra készülődő Vasas ellen, a Komjádiban legalább egy apró góllal nyerni kell. Az esélyesség terhe a Vasas vállát nyomja, az egriek az "életben maradni" jelszó jegyében és a javuló játékkal képesek az áhított győzelemre.


OB I., férfiak, bajnoki döntő, 4. mérkőzés
TEVA-VasasPlaket - Brendon-UPC-ZF-Eger

Budapest, Komjádi-uszoda, péntek, 20.00. Játékvezető: Németh Attila, Petik András.

A párharc állása: 2:1 a Vasas javára.


ZE-RO PRESS
Agria Press
FOTÓ: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel