Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Röplabda - 12 közé jutás a gyermekek célja
2006-12-09 11:33:15
Vasárnap Egerben rendezik az Országos Gyermek Röplabda bajnokság selejtezőjének második fordulóját. A viadalnak a Szent-Györgyi Albert Általános Iskola tornaterme ad otthont. A pontvadászatot az 1992 január elseje után született lányok számára írták ki. A Vajda Tiborné edző vezette egri együttes az első körben Nyíregyházán a második helyet szerezte meg a Nyírsuli mögött, így szabolcsban továbbjutásnak örülhettek mieink. A vasárnapi folytatásban is három riválissal küzdenek meg az egriek. A 4 csapatos kvalifikáción itt lesz a Nyíregyháza, a TFSE és a Szeged. A kvartettből az első két helyezett jut az ország 12 legjobb korosztályos alakulata közé. Tavaly ez sikerült a mieinknek, most is ez a minimális célkitűzés. A csapat segítségére lesz egyébként Imreh Kinga is, aki fiatal kora ellenére már bemutatkozott a Szabóker Agria RC Eger együttesében is. Mivel mindenki játszik mindenkivel, így 6 találkozót tekinthetnek meg az érdeklődők. A meccsek a hagyományoknak megfelelően 3 nyert szettig tartanak. A röplabdatorna délelőtt 9 óra 30 perctől kezdődik a volt 4-es suliban.

(ZE-RO PRESS)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel