Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Lendületből vagy rápihenve? - Telt ház várható, jegyek elővételben is
2008-04-18 12:35:07
Régen játszott az Eger vasárnap 13 órától meccset. Szokatlan lesz a játékosoknak, de a szurkolóknak is. A szombat éjszakai buli után, vagy éppen délelőtti misét követően. Sokaknak ebéd előtt, de lesznek akiknek jóllakottan, ebéd után indul a meccs. A medencében két sikerre éhes csapat találkozik. Bízunk benne, hogy megtelik a lelátó. Háromezren is megtekintik - jegyek már elővételben kaphatók - a bajnoki döntő első összecsapása. Hegedüs Gábor, az egriek kiváló pólósa szerint az lehet a kulcskérdés, hogy az 5 meccses párharc lendületéből, vagy a másfél hetes pihenőből lehet előnyt kovácsolni. Az MVLSZ kijelölte a bajnoki döntő első mérkőzésének játékvezetőit. A vasárnap 13 órai találkozón Németh Attila és Petik András fújja a sípot.


Az egri csapat péntek este tart edzést, a hétvégi fellépést a szokásos noszvaji Nomád panziós összetartás előzi meg.

Az ellenfélről, esélyekről Hegedüs Gábort kérdeztük.
Hegedüs Gábor: - A két elődöntős közül személy szerint a Honvédot szerettem volna, de az öt meccses csata is jól példázta mennyire kiegyensúlyozott az élmezőny. annyira egyforma a két gárda. A déli időpont szokatlan lehet, élettanilag egy sportolónak kedvezőbb az esti találkozó. Az edzéseinket 11-től 13-ig tartjuk, így annyira nem lehet gond a 13 órás kezdés. Valószínűleg Kovács Róberttel és Varga Dániellel találkozom majd az ellenfélből. Nagyon fontos, hogy jól védekezzünk. Ha jól összeállt a védőfalunk, akkor nagyon magabiztos győzelmeket arattunk. A legutóbbi kupapárharc szélsőséges meccseket hozott. A Komjádiban mi játszottunk gyengébben, Egerben viszont a Vasas gyengélkedett és sikerült ledolgoznunk a három gólos hátrányt. A kulcskérdés, hogy az 5 meccses párharc lendületéből, vagy a másfél hetes pihenőből lehet előnyt kovácsolni. Mi is edzettünk, taktikai elemeket gyakoroltunk, de a legjobban a meccseken lehet felkészülni a meccsekre. Remélem sokan kilátogatnak és szurkolásukkal segítenek az első meccs megnyerésében. A Komjádis fellépésektől se félek, tudtunk már ott is nyerni.

OB I. férfiak, bajnoki döntő, 1. mérkőzés
Brendon-UPC-ZF-Eger - TEVA Vasas Plaket

Vasárnap, Bitskey-uszoda, 13.00.
Játékvezető: Németh Attila , Petik András.

Jegyek 1500, ill. 1000 forintos áron elővételben kaphatók a Bitskey-uszoda pénztárában.


Agria Press
FOTÓ: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel