Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda - Élcsapat érkezik
2008-04-18 08:07:50
Hosszú szünet után folytatódik az NB II-es női kézilabda bajnokság. A pontvadászatban érdekelt Eszterházy TFSE Eger a Jászberényt fogadja a hét utolsó napján a Leányka úti Sportcsarnokban. Az egri főiskolások az utóbbi fordulók során stabilizálták helyüket az észak-keleti csoport középmezőnyében, így viszonylag nyugodtan várhatják esélyesebb riválisukat. A Jászberény ellen kirobbanó formára van szükség ahhoz, hogy meglepetést okozzon együttesünk. Tavaly itthon egy döntetlenre sikerült elkapni a jászságiakat, most is ebben reménykedik Hegedűs Tibor csapatunk edzője. Az Eszterházy TFSE - Jászberény mérkőzést vasárnap 18 órától kezdődik. Női kézilabdázóinkkal ellentétben most a férfiaknál szünetel a bajnokság rövid időre, így az SHS Eger pihen a hétvégén.

Hegedűs Tibor nagyon bízik abban, hogy lányai nem esnek ki a ritmusból. A bajnokságban volt egy kis szünet, sőt az Eszterházy TFSE letudta szabadnapját is. A furcsa lebonyolítási rendszer miatt a csoportban szereplő együttesek edzői közül többen nemtetszésüknek adtak hangot.
A jászságiak ellen az esélytelenek nyugalmával léphetünk pályára. A pontos lövések mellett, hogy védekezésben megakadályozzuk a második helyen álló rivális erőszakos betöréseit.

Női kézilabda NB II észak-keleti csoport 18. forduló
Eger, Leányka úti Sportcsarnok 2008.04.20. (18 óra)
Eszterházy TFSE Eger - Jászberényi TF DSE

Játékvezetők: Surman Renáta, Zrinszki István

A bajnokság állása:
1. URFA-Hevesi SE 30
2. Jászberényi TF DSE 22 pont
3. Gyöngyösi FKK 21 pont
4. KDSE Nyíregyháza 19 pont
5. SFC Jászszentandrás 18 pont
6. Kállósemjén SE 15 pont
7. Ózdi VSE 15 pont
8. Eszterházy TFSE 13 pont
9. Mátészalkai MTK 10 pont
10. Cegléd 6 pont
11. Nádudvari SE 3 pont(ZE-RO PRESS)
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel