Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kosárlabda - Sikeres első felvonás parádés egyéni teljesítménnyel
2006-12-08 12:21:06
90-76-ra nyert tegnap este az Eszterházy Károly Főiskola-HÉSZ Gépszolg kosárlabdacsapata a Nyíregyházi Főiskola ellen. A Körcsarnokba látogató 50 néző hullámzó játékot, ugyanakkor a második félidőben igazi csapatteljesítményt láthatott az egriektől. A találkozó papírforma hazai győzelemnek ígérkezett, s így is indult, hamar 9 pontos előnyt dolgozott össze magának Cseh Kálmán együttese. Ezt az időszakot azonban elég hosszú szendergés követte, sok eladott labda, pontatlan játék jellemezte a mieinket. A meccs a harmadik felvonásban dőlt el, ezt a 10 percet 13 ponttal vitte a házigazda alakulat, s a negyedik etapban már csak megerősítették ezt Cseh Kálmán fiai. A tréner értékelésként elmondta: többen -valószínűleg elbizakodottságból- langyos teljesítményt hoztak, ami nem megengedhető. Az edző ugyanakkor elégedett volt a második félidő gyors, harcos csapatjátékával.

Képriportunk a találkozóról ITT.

Az EKF-HÉSZ Gépszolg számára ez még csak az első felvonás volt, a második kihívás ma este vár a gárdára, amikor is Miskolcon, a régi nagy rivális Földes otthonában lépnek parkettre.

A mérkőzés rövid krónikája:
EKF-HÉSZ Gépszolg - Nyíregyházi Főiskola 90-76 (25-27, 20-20, 25-12, 20-17)
Egri pontszerzők: Petrucsik K. (a képen fehérben) 42/6, Kovács 14, Szatai 8, Laczi 7/3, Petrucsik G. 6, Zsíros 5/3, Bíró 4, Fábián 4.
(ZE-RO PRESS) Kép: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel