Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Asztalitenisz - Tarjánban sem volt gond
2006-12-03 19:20:37
7 meccs-7 győzelem. Ez a mérlege a Tranzit Tüzép SC Eger női asztalitenisz csapatának az NB I B csoportjában. Ágoston Dénes őszi bajnok együttese a legutóbbi játéknapon vasárnap délelőtt Salgótarjánból is 2 pont birtokában térhettek haza, miután 13-5 arányban győztek házigazdáik felett. Az otthonában egyébként veszélyes csapat hírében álló karancsaljiak nem adták könnyen magukat. Fordulópontot jelentett, hogy 2-2-es állásnál Kacsándi legyőzte Jónyer Máriát, aki nem mellékesen az egykori világbajnok Jónyer István lánya. Rita sikere olyannyira felpörgette a listavezető egrieket, hogy ellenfelüket fokozatosan felőrölve, jelentős előnyt harcoltak ki. A szívósan küzdő Salgótarján erejéből több döntőjátszmás mérkőzésre futotta, de összességében megnehezíteni a mieink dolgát már nem tudták. Egyéniben nagyszerűen játszott Kacsándin kívül Fajcsák és Szabó Györgyi is, míg egy párosunk is sikerrel tette a dolgát. A magabiztos győzelemnek köszönhetően együttesünk megerősítette pozícióját a táblázat élén. A folytatás is jóval kecsegtet, hiszen szombaton itthon a Miskolc következik. Zelei Zsolt klubelnök szerint a borsodiak ellen nem lehet gond az újabb két pont begyűjtése.

Női Asztalitenisz NB I B, 7. forduló
Salgótarján - Tranzit Tüzép SC Eger 5-13
Győztek: Fajcsák, Kacsándi, Szabó Gy. 4-4, valamint a Fajcsák � Kacsándi páros.

(ZE-RO PRESS)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel