Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kosárlabda - Kocsis szalagszakadást szenvedett
2006-12-01 10:20:58
Szombaton a Kiskunfélegyáza csapatát fogadja a női NBII-es kosárlabda bajnokság 6. fordulójában az Eszterházy Károly Főiskola együttese. Hétvégi vendégünk egykori NBI-es játékosokkal erősített a közelmúltban, többek között Sopronból és Kecskemétről is igazoltak kosarast. A rutinos sportolók hazai mérkőzéseken mindig szerepeltek riválisunknál, az azonban nem biztos, hogy idegenbe is vállalják az utazást - mondta portálunknak Széles-Kovács Gyula egri edző. Hozzátette: a vendégekhez képest alacsonynak számítunk, ezt gyors játékkal, minél jobb dobószázalékkal kell ellensúlyozni. Kétesélyes összecsapás előtt állunk, de a hazai pálya mindenképpen mellettünk szól. Rossz hír azonban, hogy a legutóbb 12 pontot szerző Kocsis Tímea néhány napja bokaszalag szakadást szenvedett, így rá néhány hétig nem számíthat a főiskolás csapat. Az EKF-Kiskunfélegyháza találkozón szombaton 16.00-kor dobják fel a labdát a Leányka úton.
További információ női kosarasainkkal kapcsolatban, hogy a Békés együttese sérülések és betegségek miatt lemondta december 9-i egri túráját, a lányok tehát idén december 14-én, Nyíregyházán pattogtatnak utoljára tétmeccsen.
(ZE-RO PRESS) Kép: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel