Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Utánpótlás labdarúgás - Ismét Umwelt-Tervker Kupa Egerben
2006-11-29 18:14:18
Ismét megrendezik városunkban az Umwelt-Tervker Kupa Utánpótlás Teremlabdarúgó Tornát. A viadalt immár 11. alkalommal bonyolítja le az Egri Focisuli SE. Az esemény nemzetközi rangját az adja, hogy az indulók között szlovák, román és ukrán együttesek is lesznek. Két hétvégén 6 korcsoport csapatai rúgják majd a bőrt két helyszínen, a Kemény Ferenc Sportcsarnokban és a Pásztorvölgyi Iskola tornatermében. Összesen 96 gárda kapott meghívást. Az első alkalommal, most szombaton és vasárnap a 93, 95 és 97-es korcsoport együttesei vetélkednek egymással. Városunkból a Plútó SE illetve az Eger FC indít csapatokat.
A lebonyolítási rendről: Minden korosztályban a csoportokon belül körmérkőzéseken dől el a sorrend. Korosztályonként 16-16 csapat játszik 4 x 4-es csoportokban. A csoportok első két helyezettje az �A� döntőbe jut (vasárnap Körcsarnok), 3. és 4. helyen végzett csapatok a �B� döntőbe (vasárnap Pásztorvölgy) kerülnek. Itt egyenes kieséses rendszerben játszanak tovább a fináléig. A csoportmérkőzéseken győzelemért 3 pont, döntetlenért 1 pont jár. A továbbjutást a pontszám, gólkülönbség, több rúgott gól és az egymás ellen elért eredmény dönti el. A rájátszásban döntetlen esetén 3 büntetőrúgás dönt a FIFA szabályok szerint.
A találkozók játékideje 1X18 perc lesz. Az Umwelt-Tervker Kupa Teremlabdarúgó Tornán december 16 és 17-én újabb 3 korcsoport részére hirdettek versenyt. Akkor a 94, 96 és 98-as korosztály csatázik.
(ZE-RO PRESS)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel