Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Speciális sport - Ezüstérem a hazai rendezésű OB-n
2006-11-28 14:15:14
Másodosztályú csörgőlabda Országos Bajnokságnak adott otthont Eger. A Kossuth Lajos úti Angol Kisasszonyok Gimnáziumának tornatermében 4 együttes körmérkőzéses rendszerben döntött a helyezésekről. Mindenki játszott mindenkivel, így 6 találkozót bonyolítottak le. A házigazda egriek célkitűzése az volt, hogy a második helyet szerezzék meg. Aranyról álmodozni sem mertek, hiszen az OB toronymagas favoritjának a Budapesti Vak Diákok Sportegyesülete számított. A fővárosiak, melynek soraiban több utánpótlás válogatott csörgőlabdás is szerepel, igazolták a papírformát, valamennyi meccsüket K.O.-val hozták. Mögöttük a Kis Rozália vezette, Mészáros István, Deli Gábor, dr. Péter Árpád, Gál Krisztián, Tóthné Kiss Orosz Mária összetételű Vakok és Gyengénlátók Egri Sportegyesülete végzett a második helyen. A dobogó harmadik fokára a Budapesti Gyengénlátó Diákok állhattak, míg a sereghajtó pozícióban a Nyíregyháza zárt. Örvendetes, hogy a gólkirályi címet a 21 találatot jegyző egri Deli Gábor érdemelte ki.

Az egri csörgőlabdások egyébként január 12.-én nyílt napot tartanak a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. Minden sportág iránt érdeklődőt szeretettel várnak.

(ZE-RO PRESS)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel