Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Teke - Nyomda: minden jó ha a vége jó
2006-11-25 17:42:56
A tavalyi bajnokság dobogósai az ezüstérmes Széchenyi SC Eger és a bronzérmes Egri Nyomda SE városi rangadó ketetében találkozott a Hadnagy úti pályán. Ezúttal a középmezőnybeli helyezés sorsáról döntött a találkozó. Az őszi szezonzárón a sorozatos vereségek után végre pontokat szerezhetett valamelyik egri együttes. A Széchenyi SC kezdett jobban, az első párokban. Bajzát R. (a képen) ötszáz feletti eredménnnyel, míg Bakos Péter némi szerencsével szerezte meg az egyéni pontot (2:0, 55 fa).
A középső sorozatban a Gulyás-Tamasi Antal párharcban az egyéni pontot kevesebb fával (467-473) szerezte meg Gulyás. Az utolsó gurításánál Tamasi elpuskázta a kínálkozó lehetőséget. Nagy Tibor gyengén kezdett, Balogh viszont jó játékkal 504 fával visszahozta a reményt a Nyomdászoknak.
Az utolsó dobók előtt 3:1 és 29 fa előnye volt Bakoséknak.
A mindent eldöntő sorozatban kiütéssel nyertek a Nyomdász játékosok. A Gembiczky-Jéger duó mind a 8 szettpontot begyűjtötte a görcsösen játszó Pál-Fonád kettős ellenében. A szoros véghajrá
helyett 94 fás különbséggel megnyerték a találkozót a Nyomdászok.

Csapatvezetői nyilatkozatok
Pál József (Széchenyi SC): - Bejött a papítforma, sorozatban a harmadik városi rangadót sikerült elveszítenünk. A mérkőzés hasonlított az egész őszi idényünkre, miszerint jól kezdtünk, de rosszul zártunk. Három nyertes meccs után képtelenek voltunk nyerni.
Tamasi Antal (Nyomda SE): - Kiélezett mérkőzésen a záróemberek kiváló teljesítménye döntötte el a városi rangadó sorsát javunkra. Örülök, hogy a csapat fele 500 feletti eredményre volt képes.

NB II., Délkelet
A 9. forduló mérkőzésén:
Széchenyi SC Eger - Egri Nyomda SE 3:5 (2842:2938)
Szettpontok: 9:15.

SZÉCHENYI: BAJZÁT R. 506, BAKOS P. 458, GULYÁS 467, Nagy T. 484, Pál J. 468, Fonád I. 459.
NYOMDA: Zsiros P. 469, Csontos Á. 440, Tamasi A. 473, BALOGH 504, GEMBICZKY 535, JÉGER 517
(BAJZÁT) Kép: ZagyiKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel