Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Birkózás - Komáromi mindent vitt...
2006-11-20 20:07:59
Másodikként végeztek 10 egyesület vetélkedésében a felnőttek túrkevei csapatbajnokságán az Egri Vasas BBK birkózói. A hétvégi selejtezőn kemény meccsek vártak a mieinkre, ám a nyolcfős egri különítmény jól helytállt - a rivális Ceglédet legyűrte, s a hazai Túrkevével is izmos csatát vívott, végül sikertelenül. A csapatbajnokság lebonyolítási rendszere szerint a selejtezőkörökből elsőként továbblépő alakulatok osztoznak a dobogós helyezéseken, az első körben másodikként záró csapatok -így az Egri Vasas BBK is- a 4-6. helyért küzdhetünk.
A nyolc egri legényből kiemelkedett a normál versenysúlyánál két kategóriával feljebb induló Komáromi Ede, aki minden mérkőzését nyerte, s szintén nagyon jól teljesített Szucsik Tamás veterán sportoló is. Lakatos András tréner a húzóemberek között említette még Mischinger Györgyöt és Kun Mátyást is.
Az említett rájátszást két hét múlva rendezik, ám hogy hol dől el a helyezések sorsa, azt majd sorsolás és a rendezési kedv is befolyásolja.

Az egri egyesület serdülői Budapesten, a Fáy utcai Vasas csarnokban vívtak csapatbajnoki mérkőzéseket. A Lakatos-Gyöngy edzőpáros tanítványai nyolc csapat közül a negyedik helyen végeztek. Különösképpen Farkas Bálint, Tősi János, Köves Péter és Magyar Péter járt élen a küzdelemben, a többiek mérséklet teljesítményt nyújtottak, így végeztünk a középmezőnyben.
(ZE-RO PRESS) Kép: LénártKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel