Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda - Könnyű prédák voltak a lányok
2006-11-20 17:18:46
39-30 arányú vereséget szenvedett itthon az Eszterházy Károly Főiskola női kézilabda csapata. Az NB II 8. Fordulójában Hegedűs Tibor edző lányai Kállósemjénnel szemben maradtak alul. A Leányka úti Sportcsarnokban, rossz leírni nem volt egy súlycsoportban a két gárda. A találkozó gyakorlatilag már az első játékrészben eldőlt. A mieink sehogy nem tudtak boldogulni az összeszokottabb, masszívabb, és ezáltal jobb csapat benyomását keltő vendégekkel. A félidőre tetemes hátrányt sikerült "szereznünk". A 9 gólos semjéni vezetés sok jóval nem kecsegtetett a második játékrészt illetően. Szerencsére azért nem így történt. A védekezéssel nem túlságosan törődő riválisok gólpárbajában döntetlen született, így a végére csak megmaradt a 9 gólos különbség.

Zagyi Tibor fotói...

Hegedűs Tibor edző kérdésünkre elmondta: 30 lőtt találattal hazai környezetben nem lett volna szabad ilyen eredményt elérni, de a látottak alapján megérdemelte a sikert a Kállósemjén. A szakember egyedül annak tudott örülni, hogy két játékosa, Lőrik Kitti és Németh Judit támadásban egyaránt jó teljesítményt nyújtott, azonban védekezésben már ők sem jeleskedtek. 8 forduló után együttesünk 3 győzelem mellett 5 vereséget szenvedett el. A javítási lehetőség adott, hiszen legközelebb ismét hazai környezetben lépnek pályára a lányok. Vasárnap a Jászszentandrás lesz az opponens.
(ZE-RO PRESS)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel