Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kosárlabda - Győzelem a nyitányon
2006-11-10 10:54:29
66-42-re nyert a Nyíregyházi Főiskola-NYKS ellen az Eszterházy Károly Főiskola női kosárlabdacsapata. Az egri NBII-es alakulat első mérkőzésén magabiztosan győzte le a régi riválisát. Széles-Kovács Gyula gárdája jócskán megváltozott tavalyhoz kéoest, nem csoda, hogy az első negyedben még akadozott a gépezet, főleg a védekezésben nem nyújtottak maradandót a lányok. Bár ebben az időszakban csak 9 pontot szerzett az ellenfél, a tréner láthatóan nem volt elégedett. Az egriek csapatjátéka azonban nemsokára összeállt, s Pálinkás beállítása is nagyot lendített az együttesen. A kosaras 19 pontot szórt, s ezzel a mezőny legeredményesebbjének bizonyult. Széles-Kovács Gyula kérdésünkre elmondta: övendetes, hogy az előző bajnokság vesszőfutásai után végre minden negyedet sikerült megnyerni hazai környezetben, s ez vezetett a nagyarányú, megérdemelt győzelemhez. Hozzátette: a további találkozókon főként a hátsó alakzatban kell javítani a teljesítményen, a jó kezdet remélhetőleg ösztönző hatású lesz a továbbiakat illetően.

EKF-NYíregyházi KS (11-9, 15-12, 16-10, 24-11)
Pontszerzőink:
Túri 6, Kisházy 10, Herbster 4, Kocsis 11, Márton 6, Cs: Pálinkás 19/3, Bartus 10, Lénárt, Sinka, Tolnai. (ZE-RO PRESS)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel