Price a világbajnok

Darts. A 2021-es PDC-vb döntőjében Gerwyn Price elsöprő kezdés után némileg visszaesve a 12. meccsnyilát kihasználva legyőzte a skót Gary Andersont, ezzel pályafutása első világbajnoki címét szerezte meg.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Birkózás - Szanyi Mónika fiúk között ezüstérmes
2006-11-07 16:16:15
Nagyszerűen szerepeltek az Egri Vasas BBK versenyzői a Junior Kötöttfogású Országos Bajnokságon. A viadalt mintegy 40 egyesület közel 110 indulójának részvételével rendezték Dunaújvárosban. Városunk sikercsapata fiatal, többségében ifjúsági korú birkózóval képviseltette magát. Csakúgy, mint az elmúlt hetek megmérettetéseiről, a kohóvárosból is sikeresen tértek haza sportolóink. A dicsőséglista: 1 arany, 1 ezüst és 2 bronzérem. Legjobban a 84 kilogrammos súlycsoport kiválósága Majoros Mózes Ármin teljesített, aki a Kaposváron megszerzett ifi bajnoki címe után a juniorok között újvárosban is a legjobbnak bizonyult. Csak dicsérni lehet Szanyi Mónikát is. Ifjúsági országos bajnokunk, ezúttal a fiúk (!) 50 kilós mezőnyében állhatott a dobogó második fokára. Rajtuk kívül további 2 bronzzal is gazdagodott az egri klub, Szucsik Tamásnak és Szabó Istvánnak köszönhetően. Előbbi birkózó az 55, míg utóbbi a120 kilogrammosok között lett harmadik. Talán mondani sem kell, hogy csapatversenyben is az egrieké lett a dicsőség. Zsinórban a harmadik megmérettetésen bizonyult a legjobbnak a Lakatos András és Gyöngy Attila edzők által irányított társulat.
(ZE-RO PRESS)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel