Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Újabb egri diadal a Ligakupában
2021-01-12 20:33:54
Továbbra is őrzi hibátlan mérlegét a Ligakupában, ezzel együtt pedig nagy lépést tett a legjobb nyolc közé jutás felé az SBS-Eger férfi kézilabda csapata. Az idegenlégiósokat nélkülöző sorozat D-csoportjában Tóth Edmond edző együttese 32-27-re győzte le idegenben a Nyíregyházát. Az NB I/B keleti-csoportjában érdekelt házigazdák derekasan helytálltak. Remek kezdésüknek köszönhetően 3-0-ra megléptek a szabolcsiak, a mieink első találatát – az egyébként Nyíregyházán nevelkedő - Szuharev Lev szerezte. Az első játékrész hajrájára rendezte sorait együttesünk, így a szünetben már mi álltunk jobban három góllal. Fordulást követően sem következett be jelentős fordulat. A vezetést már nem adta ki a kezéből az Eger, amely már hétgólos fórban is volt. Az utolsó percekben sikerült a Nyíregyházának szorosabbá tenni az állást, azonban a meglepetéstől messze voltak. A két csapat pénteken Egerben is megmérkőzik egymással.


Szerencsejáték Zrt. Férfi Ligakupa, D-csoport
Nyíregyházi KC – SBS-Eger 27-32 (12-15)

Nyíregyháza, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Győr, Hadas.
Gólszerzők: Erdős 7, Varga 5, Vasas 4, Horváth 3, Munkácsi 2, Csikós, Takács, Lengyel, Kerezsi, Baráth, Szabó illetve Lezák 7, Holdosi 6, Tóth R., Szuharev 4-4, Tóvizi, Mándy, Schmid 3-3, Szepesi 2.
Hétméteresek: 3/2 illetve 2/2
Kiállítások: 10 perc illetve 6 perc

A csoport állása:
1. SBS-Eger (3 mérkőzés) 6 pont
2. DEAC (4 mérkőzés) 4 pont
3. ÓAM-Ózdi KC (4 mérkőzés) 2 pont
4. Nyíregyházi SN KFT (3 mérkőzés) 2 pont

Az SBS-Eger hátralévő mérkőzéseinek időpontjai:
2021. január 12. (kedd) 18 óra: Nyíregyházi SN KFT – SBS-Eger
2021. január 15. (péntek) 18 óra: SBS-Eger - Nyíregyházi SN KFT
2021. január 19. (kedd) 18 óra: SBS-Eger - ÓAM-Ózdi KC
2021. január 22. (péntek) 18 óra 30 perc: ÓAM-Ózdi KC – SBS-Eger
RG
Fotó: Dodó Ferenc (szon.hu)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel