Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Szegeden győztek az egri lányok meccspótló tornán
2021-01-12 18:27:01
Olimpiai Kupa néven felkészülési tornát indított útjára a Magyar Vízilabda Szövetség. A sorozat célja, hogy a női válogatott olimpiai selejtezője miatt hosszúra nyúlt bajnoki szünetben megszakítsák a klubcsapatok monoton felkészülését. A Tigra-ZF-Eger együttese Szegeden kezdte a tornát, amelyet 15-12 arányban megnyert. Az OB I-ben komoly riválisoknak számítanak a felek, így kiélezett küzdelemre lehetett számítani. A Czigány Dórát, Kiss Alexandrát és Szmodics Viktóriát nélkülöző egriek mérsékelten kezdtek, így a Varga Tamás edző által felkészített hazaiak három góllal megléptek. A folytatásban már egyértelműen a mieink akarata érvényesült. A kapunkba beálló Túri Dorottya fontos védésekkel adta meg a stabilitást, támadásban pedig a Bódi-Hertzka kettős bizonyult kifejezetten hatékonynak. A háromgólos diadal teljesen megérdemelt, jó volna, ha a bajnokságban is hasonló sikerrel zárnánk majd a szegedi találkozót. Az Olimpiai Kupa következő játéknapján, vasárnap a magyar junior válogatott ellen szállnak vízbe az egri lányok a budapesti Szőnyi úti uszodában.


Olimpiai Kupa 2021. 1. forduló
Szegedi NVE - Tigra-ZF-Eger 12-15 (4-1, 2-4, 3-5, 3-5)

Szeged, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Debreceni Nóra, Zelki Soma.
Szeged: Gyöngyösi – Tátrai 3, Ráski 3, Bicskei 2, Ármai 3, Botka 1, Kurucz. Cserék: Kucsera, Miklós, Hasznos, Regős, Korom. Edző: Varga Tamás.
Tigra-ZF-Eger: Pintér – Menczinger, Hertzka 5, Katona 2, Dobi 5, Bódi 2, Szilágyi Sz 1. Cserék: Túri, Párkányi, Molnár, Gálicz, Horák. Edző: Szilágyi Péter
Emberelőny/gól: 10/5 illetve 4/2
Ötméteresek: - illetve 1/1
Kipontozódott: Regős
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel