Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda - Nem lesznek nézők a VB meccsein
2021-01-11 22:50:54
A január 13-án kezdődő férfi kézilabda-világbajnokság szervezőbizottsága vasárnapi ülésén úgy döntött, hogy mégis nézők nélkül rendezik meg a torna mérkőzéseit. Az IHF karácsony előtt még azt közölte, hogy a torna során a csarnokok kapacitásának 30 százalékát lehet kihasználni, majd ezt utóbb 20 százalékra csökkentette. A koronavírus-járványra hivatkozva a németeknél több játékos is lemondta már a szereplést, de a dánok sztárja, Mikkel Hansen is arról beszélt, elgondolkodott a torna kihagyásán. Hansenhez csatlakozott a norvég Sander Sagosen, aki szintén abszurdnak tartotta, hogy míg a csapatok buborékban töltik az idejüket Egyiptomban, a mérkőzéseket nézők előtt játsszák. A levélre reagálva az IHF úgy fogalmazott, leülnek egyeztetni a szervezőkkel és az egyiptomi miniszterelnökkel illetve egészségügyi hatósággal. Az ülési után kiadott közlemény szerint végül a zárt kapus rendezés mellett tették le a voksukat.

Hesam Naszr, az egyiptomi szövetség elnöke elmondta, a döntésnél nagy hangsúlyt kapott az EHPU kérése. A fő szempont pedig az volt, hogy a vb megrendezés minél inkább zökkenőmentesen menjen.

A torna történelmi jelentőségét az adja, hogy először vesz rajta részt 32 csapat. A magyar válogatott a gízai A-csoportban sorrendben a Zöld-foki-szigetekkel, Uruguayjal és Németországgal találkozik, a négyesekből az első három jut tovább a középdöntőbe.

RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel