Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vizes sportok - Fűtött sátor várja a sportolókat a Termálfürdőben
2021-01-11 22:11:04
SPORTLÉTESÍTMÉNY. Az előző évekhez képest ég és föld a különbség az egri Termálfürdő sátoros versenymedencéjénél. A korábban sokat bírált körülményeket felváltotta az állandó 26 fokos hőmérséklet , páramentes tiszta levegő, jó világítás, öltöző sátrak, épülethez közel vizesblokkal ellátott 2 darab fűtött öltöző konténer szolgálja a sportolókat. A jelenlegi járványhelyzetben kizárólag a versenyengedéllyel rendelkező gyerekek és felnőttek használhatják a medencét. A hétfői sajtótájékoztatón Berestyán Gyula az Eger Termál Kft. ügyvezetője elmondta minden vizes szakág használhatja a sátort. - Vízilabdázók, úszók, búvárúszók főként a délutáni csúcsidőszakban teljesen kihasználják a létesítményt. A barátságos hőmérséklet a 2020. december elkészült új légtechnikai berendezésnek köszönhető. A főként az Egri Vízmű SC TAO-s forrásából megvalósult fejlesztés gázfűtéses, légbefúvós rendszerű. A sátorba egyetlen 1 méteres átmérőjű légcsatornán érkezik a 45-50 fokos levegő. A két rétegű sátorban állandó hőfokot tudunk biztosítani, nincs párásodás, nedvesedés. A versenymedence
melletti füves területen az Egri Városi Sportiskola felajánlásának köszönhetően két, vizesblokkal ellátott, fűthető öltözőkonténer került elhelyezésre. A jelenlegi veszélyhelyzetben a Bitskey és Bárány-uszodák zárva vannak. A zártkapus bajnoki időszakban az OB I-es mérkőzésekre is szeretnénk hitelesíteni a sátort. Az utánpótlás és az OB I/B. eddig is itt játszott - nyilatkozta Berestyán Gyula.
Mirkóczki Ádám, Eger polgármester elmondta a Bitskey-uszoda üzemeltetés 30 millió forintba kerül havonta. A 2020-as a COVID miatt elmaradt bevételek miatt nehéz helyzetben lévő Termál Kft számára ez a fejlesztés munkahelyek védelméről, túléléséről szól. Kiemelten fontos a sátoros létesítmény, mert így nem szükséges újranyitni a Bitskey-t. Az üzemeltetési költségen sokat spórolhat a cég, ami jelen helyzetben a fizetőképességet javítja és munkahelyeket védhet meg.

Agria PressKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel