Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kosárlabda – Nagy árat fizettek az egriek az átaludt szakaszokért
2021-01-11 18:09:18
Második idei mérkőzésén is alulmaradt az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabda csapata. A Pénzügyőr otthonában elszenvedett szerdai vereséget követően vasárnap a Bonyhádi KSE is jobbnak bizonyult Váczi Péter edző alakulatánál. A középmezőnyt erősítő vendégek 82-76-os sikerrel távoztak a zártkapus Eszterházy-csarnokból. Teljesen ellentétes félidőket produkáltak a mérkőző felek. Az első két felvonásban tekintélyes előnyt harcolt ki a Bonyhád, ennek ledolgozására már képtelen volt a folytatásban a házigazda. Jól kezdett az Eger, azonban 11-4-es vezetésüket követően négy percen át nem tudtak a gyűrűbe találni. Átvette a játék irányítását a vendég együttes, amely a nagyszünetre tizenhét pont fórra tett szert. Térfélcsere után nem sokkal már huszonhattal vezetett a Bonyhád. Itt fergeteges egri hajrá vette kezdetét. Olyannyira elkapta a ritmust együttesünk, hogy a 25. percben öt pontra (51-56) megközelítette ellenfelét. Nyílttá vált a végjáték, három perccel a vége előtt Csomor távolijával 78-74-re jöttünk fel. Sajnos szorosabbá már nem tudtuk tenni a meccset, pedig volt rá lehetőség. Az átaludt periódusokért túl nagy árat fizetett az Eger. Dicséretes, hogy visszatudták hozni a meccset tetemes hátrányból is. Ebből kellene erőt meríteni a folytatásra.


Férfi kosárlabda NB I/B., zöld-csoport, 15. forduló
EKE-Eger-KOK – Bonyhádi KSE 76-82 (11-16, 21-33, 26-20, 18-13)

Eszterházy-csarnok, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Dr. Szakáll István, Domán István, Marton Péter
EKE-Eger-KOK: Máté B. 20, Illés 11, Csomor 9, Szicsák 1, Ungi 4. Cserék: Szabó M. 20, Bíró B. 5, Mondi 6, Pomázi, Sárosi. Edző: Váczi Péter
Bonyhádi KSE: Pajor 10, Baki 7, Tömösváry 13, Dorogi 16, Gébert 6. Cserék: Verasztó 17, Somogyfoki 8, Heimann 5, Renkecz, Sebestyén. Edző: Morgen Frigyes.

Nyilatkozatok:

Váczi Péter:

- A második negyedben volt egy öterces hullámvölgyünk, főleg a védekezést értem ezalatt, amikor rengeteg pontot kaptunk. Utána már hiába küzdöttünk, nem tudtuk megfordítani a mérkőzést. Ezzel kezdenünk kell valamit és akkor lesznek győzelmeink.

Morgen Frigyes:
- Az első félidő jó játékot hozott. A második játékrészben a zóna védekezés ellen nem tudtunk olyan gyors ritmusban támadni, nem találtuk az ellenszerét. Távolról nem dobtunk túl jól. Legfontosabb most, hogy győztünk, gratulálok a csapatomnak.

További eredmények:
DEAC U23 - Vásárhelyi Kosársuli 56-81
Pénzügyőr SE - Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 65-60
Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK - Békési SzSK 61-92
Conoil Motax KC Pápa - Ceglédi KE 102-100


Az egriek következő mérkőzése:
Győr, 2021. január 15. (péntek) 19 óra
Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC - EKE Eger KOK
RG
Fotó: hunbasket.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel