Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – A szebbik ESE kell, és a három pont
2020-11-20 16:44:03
A 19. forduló mérkőzéseire kerül sor a labdarúgó NB III keleti-csoportjában. A pontvadászatban érdekelt Eger SE hazai környezetben méreti meg magát. A piros-kék focisták a DVTK II-t fogadják a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Szűk egy hete a Salgótarján idegenbeli legyőzésével ismét felléphetett a képzeletbeli dobogó alsó fokára Sütő Szilárd alakulata. A pozíció megerősítésére szerdán volt lehetősége az ESE-nek, azonban a Balassagyarmaton rendezett – pótolt – bajnokit elveszítették a fiúk. A 0-2 ellenére megőrizték harmadik helyüket, azonban a pozíció megtartásához vasárnap mindenképpen győzni kell. A diósgyőri fiatalok rapszodikus teljesítményt nyújtanak, ez teszi őket igazán veszélyessé. Bárkit képesek legyőzni, igaz ez a megállapítás az Eger SE-re is. Ha a szebbik arcát mutatja együttesünk, akkor megszerezheti az áhított három pontot. A találkozót – zárt kapuk mögött – 13 órai kezdettel bonyolítják le.

Az FC Hatvan a Kisvárda II-t látja vendégül, míg a Gyöngyösi AK-Mátra-Beton a Tiszaújvárost fogadja a Kömlei Sporttelepen.


NB III., keleti-csoport, 19. forduló

Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 2020-11-21 (vasárnap) 13 óra
Eger SE – DVTK II.

Játékvezetők: Valu T. (Piskóczi V., Novák L.)

Gyöngyös, Kömlei Sporttelep, 2020-11-21 (vasárnap) 13 óra
Gyöngyösi AK-Mátra-Beton – Termálfürdő-Tiszaújváros

Játékvezetők: Muhari G. (Ancsin Z., Varga L.)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, 2020-11-21 (vasárnap) 13 óra
FC Hatvan – Kisvárda-Master Good II.

Játékvezetők: Práth D. (Kövér T., Apkó T.)

A játéknap programja, tabella itt...

RG
Fotó: Márkus Attila (heol)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel