Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kosárlabda – Majdnem teljes a keret, visszatér az edző
2020-11-20 16:10:26
Vasárnap hazai környezetben lép pályára az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabda csapata. Az NB I/B zöld-csoportjában érdekelt egriek még nem érezték meg a győzelem ízét a 2020/2021-es kiírásban. Az egyetemisták mind a hét őszi mérkőzésüket elveszítették. A soron következő feladat sem lesz egyszerű. A Leányka úti Eszterházy-csarnokban a Pápa lesz Váczi Péter edző együttesének ellenfele. A vendégek a tabella negyedik helyét foglalják el, négy győzelem mellett kétszer hagyták el vesztesen a játékteret. Ami az EKE-Eger-KOK csapatát illeti: az irigylésre éppen nem méltó helyzetben optimistán várja a találkozót. A játékoskeret hosszú időt követően teljes lehet, ráadásul betegségéből felépülve Váczi Péter is segítheti tanácsaival a fiúkat. Remélhetően az egriek elmozdulnak a holtpontról, bár a sikeres szerepléshez sok mindennek össze kellene jönni. A találkozót 16 órától kezdik a hét utolsó napján - az érvényben lévő kormányzati döntésnek megfelelően - zárt kapuk mögött.


Férfi kosárlabda NB I/B., zöld-csoport, 9. forduló
Eszterházy-csarnok, 2020-11-21 (vasárnap) 16 óra
EKE-Eger-KOK - Conoil Motax KC Pápa

Játékvezetők: Lengyel Ádám József, Vida József, Polonkai Balázs István (Mocsai László)
ZÁRT KAPUK MÖGÖTT

A hétvége további mérkőzései:
Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC - Atomerőmű KSE Bonyhád
Újpest-MT - Pénzügyőr Sportegyesület
Vásárhelyi Kosársuli – SMAFC
Békési SzSK - DEAC U23RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel