Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Tavaszi legyőzőjükkel találkoznak az egri lányok
2020-11-20 14:55:03
Szombaton a Dunakeszi elleni hazai mérkőzéssel folytatja szereplését az Eszterházy SC női kézilabda csapata. Az NB I/B keleti-csoportjának kilencedik fordulójában lesznek érdekeltek az egyetemisták. Az esélyek az egriek mellett szólnak, bár a tavalyi kiírásban éppen a Pest megyei együttes ellen volt ez a teher nyomasztó. A koronavírus miatt idő előtt befejeződött pontvadászatban az utolsó meccset a Dunakeszi ellen vívta együttesünk, amely végül 33-30-ra maradt alul. Ez volt a Debre Viktor edző vezette Eszterházy SC első, egyben egyedüli veresége a 2019/2020-as kiírásban. A javításra nem is maradt lehetőség, hiszen a következő hétvégén már „befagyott” a szezon. A nyáron jelentősen átalakult egri csapat remélhetően nem esik bele abba a hibába, mint az elődök. A Dunakeszi még nyeretlen az idényben, egy döntetlen mellett hétszer szenvedtek vereséget. A 18 órakor kezdődő találkozón a kormányrendelet miatt nem lehetnek jelen szurkolók, azonban a Líceum Televízió saját facebook-oldalán élőben közvetíti az összecsapást.


Női kézilabda NB I/B., keleti-csoport, 9. forduló
Eszterházy-csarnok, 2020-11-21 (szombat) 18 óra
Eszterházy SC – VS Dunakeszi

Játékvezetők: Gulybán O., Juhász D.
ZÁRT KAPUK MÖGÖTT

A játéknap további párosításai:
Péntek:

Oxxo Energy Orosházi NKC - Vasas SC
Szombat:
Ferencvárosi TC U20 - Tempo KSE
PC Trade SZNKE - Gödi SE
Hajdúnánás SK - Kispest NKK-Vajk

Pénzügyőr SE - GBB ZRT Kecskeméti NKSE (elhalasztva)
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel