Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Megyei rangadó a Kemény Ferenc Sportcsarnokban
2020-11-20 14:24:14
A koronavírus fertőzésből kigyógyulva szerda-szombat ritmusban játssza mérkőzéseit az SBS-Eger férfi kézilabda csapata. A pótlás ráfér Tóth Edmond edző legénységére, hiszen – a Dabassal együtt – még így is a mezőny legkevesebb mérkőzéssel rendelkező együttesének számít. Szombaton az egriek megyei rangadót vívnak a zártkapus Kemény Ferenc Sportcsarnokban. Érdekesség, hogy a HE-DO B.Braun Gyöngyös is meccshiánnyal küzd. Szeptember közepéig zavartalanul játszották meccseiket az NB I-ben, sőt a nemzetközi porondon is érdekeltek voltak. Szeptember 18-tól egészen a soron következő egri fellépésig azonban csak kétszer léptek pályára, hiszen rendre olyan csapatokkal találkoztak volna, akiknél fokozottan jelen volt a vírus. Október 17-én a Telekom Veszprémmel csaptak össze (tíz góllal nyertek a bakonyiak), újabb egy hónapos kényszerpihenőt követően pedig november 18-án a Ceglédet verték Konkoly Csaba edző fiai 30-24-re. Sem az Egernek, sem pedig a Gyöngyösnek nem mellékes a megyei rangadó kimenetele. A Gyöngyös nagyobb győzelmi esélyekkel száll harcba, a házigazdáktól bravúr lenne a pontszerzés. A találkozót 18 órától kezdik szombaton.

Férfi kézilabda NB I., 13. forduló
Kemény Ferenc Sportcsarnok, 2020-11-21 (szombat) 18 óra
SBS-Eger – HE-DO B.Braun Gyöngyös

Játékvezetők: Paska D., Vastag S.
ZÁRT KAPUK MÖGÖTT

A hétvége további mérkőzései:
Budakalász - MOL-Pick Szeged
Ceglédi KKSE - Sport36-Komló
Veszprémi KKFT – FTC
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel