Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Önkéntes karanténban az Eszterházy SC női csapata
2020-10-21 19:48:17
Hivatalossá vált, hogy elmarad az Eszterházy SC női kézilabda csapatának szombatra tervezett bajnoki mérkőzése. Az NB I/B keleti-csoportjának listavezetője az FTC U20-as együttesével találkozott volna. A klub hivatalos honlapjának (eszterhazysc.hu) beszámolója szerint az egyetemista lányok önkéntes karanténba vonultak, miután vezetőedzőjük Zsadányi Sándor a legutóbbi hétvégén nem érezte jól magát, és koronavírus tesztelésre jelentkezett háziorvosánál. Miután szombat este még bajnoki mérkőzésen szerepelt a csapat, amikoris értelem szerint, együtt volt a szakemberrel, így az a döntés született, hogy az óvatosságot szem előtt tartva, tíznapos, önkéntes karanténba vonulnak a keret tagjai, akik a hét eleje óta már otthonukban pihennek. A történésekről a Covid-protokollnak megfelelően, természetesen beszámolt a Magyar Kézilabda Szövetségnek az egri klub, illetve rögtön felvette a kapcsolatot a másodosztályú bajnokságban soron következő ellenfelével, az FTC U20-as gárdájával, hogy kérvényezze a szombati meccs elhalasztását.

Ezek után a zöld-fehér klub, valamint a szövetség sem gördített akadályt a találkozó későbbi időpontra halasztásához, így hivatalossá vált, hogy ezen a hétvégén nem játszanak az egyetemisták, legközelebb így, amennyiben a helyzet úgy hozza, a Vasas elleni hazai rangadón, november 7-én láthatjuk a listavezetőt.


RG
Forrás: eszterhazysc.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel