Price a világbajnok

Darts. A 2021-es PDC-vb döntőjében Gerwyn Price elsöprő kezdés után némileg visszaesve a 12. meccsnyilát kihasználva legyőzte a skót Gary Andersont, ezzel pályafutása első világbajnoki címét szerezte meg.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Kedden Barcelonában kezd a Fradi
2020-10-18 19:53:15
Megjósolható, hogy lesz dolga Dibusz Dénesnek a Camp Nouban kedden este a Bajnokok Ligája G-csoportjának 1. fordulójába. Dibusz Dénes, a Ferencváros valamint a magyar válogatott kapusa a keddi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés előtt úgy vélekedett, az FC Barcelona futballsztárjainak legnagyobb erénye, hogy kiismerhetetlenek. - Megterhelő időszak van mögöttünk. Nem mondom, hogy frissen és pihenten, de most már csak a Barcelonára összpontosítunk - nyilatkozta Dibusz. Az FTC pénteken 2-0-ra győzött Kisvárdán bajnoki mérkőzésen, az utolsó otthoni edzése vasárnap volt, s hétfőn utazik a katalán városba, ahol lesz még egy tréning. - Nincs sok időnk felkészülni rájuk, de talán nem is nagyon lehetne. Igyekszünk ebben a rövid időben is mindent megtenni annak érdekében, hogy olyan állapotba és olyan szinte kerüljünk, hogy meg tudjuk nehezíteni a dolgukat, és sikerüljön szép eredményt elérni.


Remélhetőleg százszázalékos mentális és százszázalékoshoz közeli fizikális állapotban lesznek a kedden 21 órakor kezdődő BL-mérkőzésre." - mondta a válogatott kapus. - Megmutattuk, hogy erősebb, magasabban jegyzett csapatokkal is képesek vagyunk felvenni a harcot. Még akkor is, ha nem mi irányítunk, tudunk annyira szervezettek lenni és küzdeni egymásért, hogy az átsegít minket a holtpontokon. Picit még mindig nehéz felfogni, hogy tegnap még nézte őket az ember a tévében spanyol bajnokit játszani, három nap múlva pedig szembenéz velük. Ez mindenképpen fura érzés, de volt rá már néhány hetünk, hogy ezzel megbarátkozzunk. Azt hiszem, ez egyikünkben sem fog elfogódottságot előidézni a mérkőzésen - szögezte le Dibusz.
A kapus úgy fogalmazott, a Barcelona sztárjainak legnagyobb erénye, hogy kiismerhetetlenek. A Ferencváros szakmai stábjának és játékosainak ennek ellenére könnyebb dolguk van, mint például a selejtezőben búcsúztatott norvég Molde csatáraival szemben, hiszen őket három-négy mérkőzés alapján kellett elemezni és felkészülni belőlük, a katalánok csatárait viszont évek óta látják a televízióban.

Bajnokok Ligája, G-csoport, 1. forduló
Barcelona - Ferencváros

Camp Nou, Kedd, 21.00.
V.: Sandro Schärer (SUI).Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel