Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Meghatározó játékosaink nélkül nem ment
2020-10-17 23:49:27
Talán még a Ferencváros sem számított arra, hogy könnyedén viszi el a pontokat a Bitskey Uszodából a ZF-Eger ellen lejátszott bajnoki mérkőzést követően. Legutóbbi egri látogatásuk óvatossá tette a zöld-fehéreket, akkor a BENU Magyar Kupa csoportmeccsén alulmaradtak Szilágyi Péter tanítványaival szemben. A legutóbbi dunaújvárosi helytállás is jó ajánlólevél volt a ZF-Eger számára. Esélyeink már a meccs elején szertefoszlottak. Betegség és sérülés miatt nélkülöznünk kellett Czigány Dórát és Mencziger Katát. A jelenlegi Eger két legjobb játékosának a hiánya nagymértékben befolyásolta az esélyeket. A Fradi-henger maga alá temette csapatunkat, tetszés szerint érték el találataikat a túlerőben lévő fővárosiak. Felvillanásai voltak csupán a hazai együttesnek, sajnos csak a gólkülönbség volt kérdés. Szilágyi Péter variációs lehetőségei is korlátozottak voltak, Czigány és Menczinger megüresedett helyét nem töltöttük fel, így kispadunk „vékonynak” bizonyult. A női OB I negyedik fordulójának összecsapását 19-5-re nyerte meg az FTC-Telekom.

Továbbra is nyeretlen a ZF-Eger a női első osztályban, azt azonban nem árt megjegyezni, hogy az élmezőny csapatai közül csak a BVSC-vel nem játszottunk még az eddigiek során.


Női OB I., alapszakasz, 4. forduló
ZF-Eger-FTC-Telekom 5-19 (0-5, 3-6, 1-4, 1-4)

Bitskey Uszoda, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Debreceni Nóra, Tordai Gábor
Gólszerzők: Szmodics 2, Katona 2, Hertzka illetve Kuna 5, Illés 3, Kövesdi 2, Vályi 2, Pőcze 2, Csabai, Muzsnay, Máté, Petik, Jenei
Emberelőny/gól: 3/1 illetve 5/4
Ötméteresek: 4/1 illetve 3/2

A játéknap további eredményei:

UVSE-Hunguest Hotels - Budapesti Honvéd 23-6 (6-2, 4-0, 5-3, 8-1)
Hungerit-Szentes - Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics 8-17 (2-4, 0-7, 3-3, 3-3)
III. Kerületi TVE - BVSC-Zugló 8-13 (2-3, 1-3, 2-4, 3-3)
Tatabánya VSE - SZTE-Szeged 2-9 (0-3, 1-2, 1-3, 0-1)
RG
FOTÓ: Lénárt Márton (lenartfoto.hu)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel