Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kosárlabda – Isteni csoda a Győr egri sikere
2020-10-16 11:44:31
Harmadik mérkőzését is elveszítette az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabda csapata az NB I/B zöld-csoportjában. Váczi Péter együttese a Pénzügyőr majd a Bonyhád után a Széchenyi Egyetem Győri KC-val szemben is alulmaradt. Az Eszterházy Csarnokban rendezett találkozón 74-72-re diadalmaskodtak a vendégek. Változatos volt a párharc, amely bővelkedett a fordulatokban. Az első negyedben ostromolták a tízpontos különbséget az egri egyetemisták, a második szakasz derekán viszont már a győriek álltak jobban öt ponttal. A félidőben 36-34-re vezetett a Széchenyi Egyetem. A folytatásban állandósult az egri előny. A harmincadik perc elején 53-44 állt az eredményjelzőn a mieink javára. Azt gondoltuk, hogy célba ér csapatunk, azonban nem ez történt. A záró szakaszban kopott ugyan az előny, de semmi nem utalt arra, hogy vesztesen hagyjuk el a játékteret. Az utolsó percben Papp Bendegúz sikeres büntetőjével 72-69-re vezettünk. Jött a csattanó. A győri Berneczei László értékesített egy közelit, majd Papp hárompontos kísérlete eredménytelen volt. A lepattanó az ellenfél birtokába került, majd Kertész triplával már ők álltak jobban. Időkérések a végén mind a két oldalon, az eredmény azonban nem változott. Két ponttal kikapott az EKE-Eger-KOK. A találkozó végén a vendégek edzője isteni csodaként aposztrofálta csapata sikerét.


Férfi kosárlabda NB I/B., zöld-csoport, 3. forduló
Eszterházy-csarnok

EKE-Eger-KOK - Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 72-74 (22-20, 12-16, 19-13, 19-25)

Játékvezetők: Gál János, Földi László, Drenyovszki Dániel
EKE-Eger-KOK: Szabó M. 19, Steier 13, Szicsák 6, Illés 4, Mondi 3. Cserék: Csomor 7, Ungi 8, Papp B. 12, Pomázi, Bíró, Kenéz, Kátai. Edző: Váczi Péter

Edzői nyilatkozatok:

Váczi Péter:

- Érzésem szerint ma nem érdemeltünk vereséget. Ami bennünk van azt kiraktuk a pályára, balszerencsésnek érzem a csapatot. Mindent megtettünk a győzelemért, amit egy csapat meg tud tenni, a szerencsésebb csapat győzött.

Csaplár-Nagy Ervin:
- Saját dolgunkat nehezítettük meg, extra dobásokat kaptunk az Eger csapatától. Úgy gondolom ilyen hárompontos dobószázalékot nem igen látunk a B csoportban, gratulálok nekik. Az, hogy a végén nekünk sikerült győzni egy isteni csoda.

Következik:
Budapest, 2020-10-17 (szombat) 18 óra 45 perc
Újpest-MT – EKE-Eger-KOK
RG
Fotó: Huszár MárkKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel