Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Újra halasztani kényszerül az ESE
2020-10-15 15:11:38
Az elmúlt hétvégén elhalasztották az Eger SE – Füzesgyarmat bajnoki labdarúgó mérkőzést, most hasonló sorsra jutott a piros-kékek balassagyarmati fellépése is. Az NB III keleti-csoportjának múlt vasárnapi párharcát az ESE kérésére nem rendezték meg. Akkor arra hivatkozott a klubvezetés, hogy több egri játékos betegséggel küzd. Konkrét bizonyítékok nem álltak rendelkezésre, hogy a labdarúgók koronavírus fertőzöttek lennének, de fontosnak tartották az elővigyázatosságot, a Füzesgyarmat pedig partnernek bizonyult. A helyzet nem lett jobb a napokban sem. Vasárnap ismét az Eger SE nélkül rendezik az aktuális fordulót. Sütő Szilárd gárdája Balassagyarmaton játszott volna. Csapatunkban az előző héthez hasonlóan még mindig vannak betegek, így továbbra sem akarjuk kockáztatni az ellenfelünk és a csapatunk játékosainak és stábjának egészségét – áll a klub közleményében. Ezúton is szeretnénk megköszönni a Balassagyarmati VSE, és az MLSZ közreműködését és hozzájárulását a mérkőzés időpontjának módosításához - tette hozzá az ESE hivatalos honlapja. A mérkőzést a tervek szerint november 18-án, szerdán 13 órától bonyolítják le a nógrádi városban.

A labdarúgó NB III keleti-csoportjában a tizennegyedik forduló meccseit rendezik vasárnap. A Gyöngyösi AK a Füzesgyarmatot látja vendégül, míg az FC Hatvan a Jászberényhez utazik. Az Eger jelenleg a tabella harmadik helyét foglalja el.


A 14. forduló programja, tabella itt...
RG
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel