Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Itthon a listavezető, ellenfél a meccs nélküli Orosháza
2020-10-15 14:40:21
Szombaton hazai környezetben folytatja a szereplését az Eszterházy SC női kézilabda csapata. Az NB I/B keleti-csoportjának ötödik fordulójában Zsadányi Sándor együttese az Orosházát látja vendégül a Leányka úton. Nem tudni, hogy az ellenfél milyen játékerőt képvisel. A koronavírus által sújtott 2020/2021-es szezonban első bajnoki mérkőzését vívja leendő ellenfelünk. Eddigi meccseiket kénytelenek voltak elhalasztani, így az ötödik játéknap jelenti a debütálást számukra. Az egri egyetemisták nem panaszkodhatnak szereplésükre. Szerencsére a vírus és a vele járó halasztások elkerülték a csapatot. Négy győzelemmel a hátuk mögött, a csoport listavezetőjeként fogadják az Orosházát. A játékban lévő Eszterházy SC mellett szól sok minden, persze az is elképzelhető, hogy izgalmas lesz a párharc. A lelkes szurkolók – a COVID protokollt betartva - szerencsére segíthetik a lányokat, hiszen a klub döntése értelmében a zártkapus rendezés csak az utánpótlás csapatok hazai meccseit érinti. A találkozót szombaton 18 órától kezdik az Eszterházy Csarnokban.


Női kézilabda NB I/B., keleti-csoport, 5. forduló
Eszterházy-csarnok, 2020-10-17 (szombat) 18 óra
Eszterházy SC - Oxxo Energy Orosházi NKC

Játékvezetők: Maródi I., Novák P.

A játéknap további mérkőzései:
Kispest NKK-Vajk - GBB ZRT Kecskeméti NKSE
PC Trade SZNKE - Ferencvárosi TC U20
Tempo KSE - Pénzügyőr SE
Gödi SE - VS Dunakeszi
Hajdúnánás SK - Vasas SC (elhalasztva)
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel