Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Páros ütközet a Fradival, nézők nélkül
2020-10-15 14:07:25
Jó kis program lehetett volna a helyi vízilabda szurkolók számára a ZF-Eger és a Ferencváros csapatainak szombati páros ütközete a Bitskey Uszodában. A klubok férfi és női együttesei is megmérkőznek egymással. Sajnos a vírushelyzet miatt zárt kapuk mögött feszülnek egymásnak a felek. Először a férfiak párharcára kerül sor. Mondanunk sem kell, hogy nem a házigazda Petrovai-tanítványok számítanak esélyesnek, hiszen a földkerekség egyik legjobb klubcsapata lesz az ellenfél. Egyértelműen a tisztes helytállás lehet a mieink célja a 13 órakor kezdődő összecsapáson. A lányok meccse - a fiúkét követően – 14 óra 45 perctől startol. Itt várhatóan már jobban kiegyenlítődnek az erőviszonyok. A nyári BENU Magyar Kupa küzdelmei során bebizonyították Szilágyi Péter edző lányai, hogy képesek legyőzni a Fradit. Ha egyszer sikerült, miért ne jöhetne össze újra. Ugyanakkor a realitások talaján maradva a zöld-fehérek egri pontvesztése még mindig a meglepetés kategóriába tartozna.

Örömteli, hogy lassan visszatér a régi élet a férfiak első osztályú bajnokságába. A tizedik fordulóban egyetlen összecsapást kell a koronavírus miatt későbbi időpontban lejátszani. A Honvéd – Kaposvár meccs új időpontja még nem ismert, valamint egy korábbi halasztás miatt november 30-án játsszák a Szentes – Debrecen találkozót. A női bajnokságot eddig elkerülte a vírus, így a negyedik fordulóban mind az öt mérkőzést lebonyolítják.


E.ON OB I., férfiak, alapszakasz, 10. forduló
Bitskey Uszoda, 2020-10-17 (szombat) 13 óra
ZF-Eger - FTC-Telekom

Játékvezetők: Tóth Imre, ifj. Kenéz György
ZÁRT KAPUK MÖGÖTT

A játéknap további mérkőzései:

UVSE Hunguest Hotels - BVSC Zugló
Szolnoki Dózsa – Szegedi VE
Tatabányai VSE - PannErgy-Miskolc
OSC-Újbuda - A-Híd VasasPlaket
PVSK Mecsek Füszért – KSI
Metalcom Szentes – Debreceni VSE (november 30-án játsszák)
Honvéd - Kaposvári VK elhalasztva


Női OB I., alapszakasz, 4. forduló
BItskey Uszoda, 2020-10-17 (szombat) 14 óra 45 perc
ZF-Eger – FTC-Telekom

Játékvezetők: Debreceni Nóra, Tordai Gábor
ZÁRT KAPUK MÖGÖTT

A játéknap további mérkőzései:
UVSE Hunguest Hotels – BHSE
Hungerit Szentes – Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics
Tatabánya VSE – Szegedi TE
III. kerületi TVE - BVSC ZuglóRGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel