Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Teke - A középmezőnyben végzett Tamasi Antal
2020-10-05 22:38:59
A 2020. évi Kelet Magyarországi férfi felnőtt egyéni döntőt Bátonyterenyén rendezték. A pályára lépő 40 játékos a területi döntőkön kvalifikálhatta magát a felmenő rendszerű Keleti fináléba, ahol Budapest és a Dunától keletre lévő megyék klubjai jutottak. Heves megyéből egyetlen játékos a Vilati Eger SE kiválósága Tamasi Antal teljesítette a 120 gurításos viadalt. Az országos döntőbe a legjobb 10 eredményt elérő tekés jutott. A színvonalas versenyen 4 játékos lépte túl a bűvös 600 fát. A bajnoki címet a BKV Előrét képviselő Falkus Dániel szerezte meg 630 fával. A 2. helyen Ács Tamás (Szeged), a 3. helyen Gubán Ferenc (Nádújfalu) végzett mindketten 609-es eredménnyel. A 10. továbbjutó helyhez 582 fát kellett elérni. Tamasi Antal a középmezőnyben a 23. helyen végzett 549 fát teljesítve.

Kelet Magyarországi felnőtt férfi egyéni bajnokság, BátonyterenyeKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel