Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Röplabda - Hosszú idő után nyertek ismét az egri lányok
2006-11-02 13:31:11
6 sikertelenül megvívott bajnoki mérkőzést követően szerdán idegenben nyert a Szabóker Agria RC Eger női röplabda csapata. AZ NB I-es ligabajnokság 8.-ik fordulójában lányaink 3-2 arányban győztek Debrecenben. A meccs nehezen indult a mieink számára, hiszen az első szettet csúnyán elbuktuk, mindössze 4 pontot sikerült összekaparni. A folytatásban egyre inkább magukra találtak az egriek. A második játszmát 25-18-ra hoztuk, majd a harmadik felvonásban átvettük a vezetést, miután 25-21-re nyertük a szakaszt. Izgalmasan alakult a negyedik játékrész, ahol a hajdúságiaknak sikert kiharcolni az egyenlítést, és döntő játszmát. A mindent eldöntő fináléban 12 pontot engedélyeztünk a hazaiaknak. A Szabóker Agria RC csapata nagy lelkesedésének köszönhetően létfontosságú győzelmet aratott. A Debrecenben elért siker akkor válik igazán értékessé, ha a következő fordulóban szombat délután itthon legyőzzük a Szegedet is.
(ZE-RO PRESS)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel