Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Megyei rangadó vasárnap a Szentmarjayban
2020-09-24 15:40:33
Heves megyei rangadóra kerül sor a labdarúgó NB III keleti-csoportjában. A honi országos pontvadászatban régiónk három csapata érdekelt, azonban tizenegy fordulót kellett várni arra, hogy közülük először feszüljön egymásnak két együttes. Eger SE – FC Hatvan mérkőzést rendeznek tehát, a vasárnap 16 órakor kezdődő párharc helyszíne a Szentmarjay Tibor Városi Stadion lesz. A tabellán elfoglalt helyezések, valamint az eddigi eredmények alapján nagyobb eséllyel pályázik a három pontra az ESE. Nem árt azonban óvatosnak lenni, hiszen legutóbbi három bajnokiján nem tudott nyerni Sütő Szilárd alakulata. A közelmúlt eredményeit a Magyar Kupában aratott sajóbábonyi siker teszi szebbé. Ezzel szemben a Hatvan legyőzte azt a Tállyát a bajnokságban, amellyel szemben az Eger csak döntetlenre volt képes, illetve nagyszerűen helytállva csak 3-1-re kaptak ki a Paks elleni kupameccsen. Nem lefutott a párharc kimenetele, de nyilván ezzel tisztában vannak a piros-kék játékosok is. Egy diadallal megerősítenék pozíciójukat a képzeletbeli dobogón. Megyénk harmadik NB III-as reprezentánsa a Gyöngyös a Putnok vendége lesz a tizenegyedik fordulóban.


NB III., keleti-csoport, 11. forduló
Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 2020-09-27 (vasárnap) 16 óra
Eger SE – FC Hatvan

Játékvezetők: Kátai G. (Skover P., Dobos D.)

Putnok, Várady Béla Sportközpont, 2020-09-27 (vasárnap) 16 óra
Putnok FC – Gyöngyösi AK-Mátra-Beton

Játékvezetők: Horváth M. (Benkő R., Gavalla-Kulcsár J.)


A játéknap teljes programja, tabella itt...
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel