Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Újabb férfi csapatnál vannak pozitív teszteredmények
2020-09-17 23:54:51
Az SBS-Eger, a Komló, a MOL-Pick Szeged mellé újabb NB I-es férfi kézilabda csapat csatlakozott. A Csurgói KK hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a klubnál a sorozatos tesztelések során néhány nappal ezelőtt pozitív koronavírus teszteredményeket találtak. A klub értesítette a Magyar Kézilabda Szövetséget, a múlt vasárnapi ellenfelét, a Budakalászt, valamint a következő ellenfelét, a Veszprémi KKFT-t, továbbá azonnal felfüggesztette a csapatnál az edzéseket, valamint a lehetséges kontaktszemélyek azonnali hatállyal karanténba vonultak. Az SBS-Eger csapata a tervezet szerint október 6-án mérkőzik a Csurgói KK-val a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. Remélhetően mindkét gárda játékosai addigra negatív eredményeket produkálnak, így nem lesz akadálya a 6. fordulóban esedékes találkozó lebonyolításának.

Nem hat a meglepetés erejével, hogy a soron következő hétvégén is csonka fordulót bonyolítanak le a férfiak honi élvonalában. Az SBS-Eger – Telekom Veszprém találkozó mellett későbbre halasztották a Balatonfüred – Komló és a Cegléd – MOL-Pick Szeged párharcokat is. A Veszprémi KKFT – Csurgó összecsapás még szerepel a szövetség „adatbankjában”, azonban a veszprémi klub közösségi oldalának csütörtök délutáni tájékoztatása szerint nem lesz megrendezve.

Ami pedig a – várhatóan – lejátszásra kerülő találkozókat illeti: pénteken a Gyöngyös a Budakalászt fogadja, míg Tatabányára a Ferencváros látogat. A hét utolsó napján rendeznek még egy Orosháza – Dabas összecsapást.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel