Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Asztalitenisz – EVSI: kettőből kettő
2020-09-15 14:31:37
Villámrajtot vett az asztalitenisz NB I-es csapatbajnokságban az Egri Városi Sportiskola férfi együttese. A Pálosi Balázs vezette EVSI a nyitófordulóban 10-4 arányban verte hazai környezetben a Ceglédet, majd a második bajnokit Karcagon abszolválták a mieink. Esélyeshez méltó játékkal rukkoltak elő a mieink. Legeredményesebb játékosunknak Timafalvi Gergő és Pálosi Balázs bizonyult. Három egyéni sikerük mellett párosban is hoztak pontot. Timafalvi mindössze két szettet „ajándékozott” ellenfeleinek. Nagy Balázs és Bedő Norbert egyaránt két-két egyéni sikerrel járult hozzá csapata győzelméhez. Soron következő mérkőzését pénteken vívja az EVSI-Pálosi AK a KSI ellen. Szoros, kiegyensúlyozott mérkőzésre lehet számítani.


Férfi NB I., 2. forduló
Karcag DSE – EVSI-Pálosi AK 2-12
Egri pontszerzők:
Timafalvi Gergő 3, Pálosi Balázs 3, Nagy Balázs 2, Bedő Norbert 2, a Bedő-Timafalvi valamint a Nagy-Pálosi párosok.

További hír az egri asztaliteniszezőkkel kapcsolatosan, hogy a napokban régiós újonc és serdülő versenyt rendeztek Miskolcon. Az Egri Városi Sportiskolát Lamport Mátyás és Bóta Botond képviselte. A viadal előbbi pingpongosnak sikerült jobban, a serdülők mezőnyében ezüstérmet szerzett.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel