Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – MK: szombaton 14-től játszik az ESE Sajóbábonyban
2020-09-15 11:18:07
A soron következő hétvégén szünetelnek a honi NB-s labdarúgó bajnokságok. Ennek ellenére a csapatok nem pihennek, hanem Magyar Kupa kötelezettségüknek tesznek eleget. Az országos táblán öt Heves megyei gárda érdekelt. Az Eger SE szombaton a Sajóbábony VSE vendége lesz. A két csapat korábban megegyezett a szombati rendezésben és a korábbi kezdésben. Ennek megfelelően 14 órai kezdettel feszülnek egymásnak a felek a borsodi városban. Szintén szombaton (15 óra) A Lőrinci VSC az NB II-ben érdekelt Nyíregyházát fogadja, míg a Gyöngyösi AK-Mátra-Beton megyei I. osztályú ellenfélnél, nevezetesen a Mórahalomnál vizitál. Vasárnap Gyöngyöshalászra a harmadosztályú Nagykanizsa látogat az FC Hatvan ellenfele pedig az első osztályú Paks lesz. Az MLSZ elnökségének döntése értelmében a továbbjutás minden esetben egy összecsapáson dől el.

A kupanap miatt a megyei első osztályban szereplő együttesek - a Lőrinci és a Gyöngyöshalász – soron következő bajnoki mérkőzését későbbi időpontra halasztották.

Közel ötszáz csapat nevezett az ország minden tájáról a labdarúgó Magyar Kupa küzdelmeire. A mezőny nagyobb része már augusztus elején megkezdte szereplését a megyei selejtezőkben, ahonnan végül negyvenhét együttes került fel a főtáblára. Hozzájuk csatlakozott negyvenkilenc NB III-as, húsz Merkantil Bank Ligás (NB II) és tizenkettő OTP Bank Ligás (NB I) csapat, így alakul ki a 128-as főtábla mezőnye. A MOL támogatásának köszönhetően megújul az 1909-ben útjára indított sorozat arculata.


MOL Magyar Kupa, országos főtábla, 1. forduló

Heves megyei érdekeltségű párosítások és időpontok:
2020-09-19 (szombat) 14 óra:
Sajóbábony VSE (NB III) – Eger SE
2020-09-19 (szombat) 15 óra: Lőrinci VSC – Nyíregyházi Spartacus (NB II) és Mórahalom (megyei I. osztály) – Gyöngyösi AK-Mátra-Beton
2020-09-20 (vasárnap) 15 óra: FC Hatvan – Paks (NB I) és Gyöngyöshalász – Nagykanizsa (NB III)
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel