Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Szerdán (ha minden igaz) MK-helyosztó a Miskolccal
2020-09-15 10:15:50
Szombaton elmaradt a ZF-Eger férfi csapatának miskolci fellépése az OB I-es bajnokságban. A halasztásra – elővigyázatosságból - a Miskolci VLC kérése alapján került sor. A borsodi együttesnél négy játékos állapotát annyira gyanúsnak tartották, hogy jobbnak látták a meccs lemondását. A COVID-tesztelések eredményétől függetlenül a két klub vezetése megállapodott abban, hogy szerdán lejátsszák a BENU Magyar Kupa helyosztó összecsapását. Mint ismeretes, a sorozat végjátékát a Magyar Vízilabda Szövetség fújta le még augusztusban, mivel a Ferencváros több játékosa pozitív tesztet produkált. Most – ha nem történik ismét semmi rendkívüli esemény – sor kerül a hetedik helyért zajló párharcra a ZF-Eger és a Miskolc között. A mieink annyit profitáltak a procedúrából, hogy az eredeti semleges helyszín helyett hazai környezetben fogadják ellenfelüket. A találkozót szerdán 12 órai kezdettel bonyolítják le a Bárány Uszodában.

Különös téttel nem bír a párharc, hiszen a Magyar Kupa hetedik és nyolcadik helye nem befolyásolja a nemzetközi szerepelést, a győztes legfeljebb csak vállveregetést kap. A legnagyobb dolog talán az egészben az, hogy ha valóban sor kerül a mérkőzésre. Az utóbbi napok-hetek történései után felemelő lenne, ha végre ismét a játék kapná a főszerepet.


BENU Magyar Kupa, férfiak, mérkőzés az 5. helyért
Bárány István Sportuszoda, 2020-09-16 (szerda) 12 óra
ZF-Eger - PannErgy-Miskolc

Játékvezetők: Várkonyi Gabriella, Kovács Soma

Az ötödik helyért - szintén szerdán – a Honvéd és a BVSC mérkőzik meg a fővárosban. A BENU Kupa négyes döntőjét az FTC, az OSC, a Szolnok és a Vasas részvételével szeptember 27 é 28-án bonyolítják le.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel