Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Szabadidősport - Mozdulj Eger - 24 órás jótékonysági futás
2020-09-08 08:12:25
A régi hagyományokat felelevenítve, újra 24 órás futást rendeztek a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. A Mozdulj Eger egy neme ügyért mottóval Fodor Ildikó tanárnő, Honfi Gábor és Juhász Sándor szervezte meg a programot. Az eredetileg áprilisra tervezett eseményt az elmúlt hétvégén sikerült megrendezni. Szombaton 18 órától vasárnap 18 óráig folyamatosan rótták a köröket a futók, vagy éppen gyaloglók, felnőttek és gyerekek. A 20-30 évvel ezelőtti állapotokhoz képest egy megújult rekortán borítású atlétikai pálya fogadta a résztvevőket. Éjszaka 300 lux világítás mellett szinte nappali világosságban lehetett sportolni. A szervezők egy beteg kisfiú megsegítését is célul tűzték ki. A 12 éves patau szindrómás Bíró Ádám megsegítésére 194.260 forintot gyűjtöttek össze. A megnyitó alkalmával zenés táncos produkciókat is láthattak a résztvevők és érdeklődők, akik Juhász Sándor futót tortával köszöntötték, aki a 20 éves futói pályafutását ünnepelte.
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel