Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Jön a Fradi, belépés csak maszkban
2020-09-07 17:04:43
A második forduló mérkőzéseit rendezik szerdán a férfi kézilabda NB I-ben. Mint az köztudott, a Magyar Kézilabda Szövetség a vírus második hulláma miatt sűrítette a bajnoki menetrendet. Ez azt jelenti, hogy december közepéig szerda-vasárnap ritmusban összesen tizenkilenc bajnoki vár Tóth Edmond legénységére. A szerdai játéknap most jön, a Kemény Ferenc Sportcsarnokban 18 órától kezdődő összecsapáson a Ferencváros lesz a mieink ellenfele. Eltérő volt a két gárda szezonkezdete. A fővárosiak 31-19-re győzték le hazai környezetben az újonc Ceglédet, míg az egriek Komlón maradtak alul házigazdáikkal szemben öt találattal. Igaz, a két gárda lehetőségei és célkitűzései is különböznek, így nem számítanak meglepőnek az első forduló történései. A meglepetés az lenne szerda este, ha pontot rabolnánk a zöld-fehérektől. Remélhetően a 2020/2021-es idény első hazai mérkőzésén népes szurkolósereg előtt rendezik a párharcot.

Bízunk benne, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség által kidolgozott egészségügyi COVID-19 protokoll sem tartja távol a drukkereket. A több fontos intézkedés egyik legfontosabb pontja, hogy a nézők csak szájmaszkban léphetnek a létesítményekbe. Betegek, tünettel rendelkezők nem léphetnek be a csarnokba, a lázmérés és kézfertőtlenítés mindenki számára kötelező. A szurkolók és a mérkőzés hivatalos szereplői között tilos a fizikai érintkezés bármilyen formája.

A COVID-19 protokoll megtekinthető itt...


Férfi kézilabda NB I., 2. forduló
Kemény Ferenc Sportcsarnok, 2020-09-09 (szerda) 18 óra
SBS-Eger – Ferencváros

Játékvezetők: Sándor L., Szikszay Cs.

A játéknap további párosításai (valamennyi mérkőzés szerdán):
Budakalász – Balatonfüred
Grundfos Tatabánya - HE-DO B.Braun Gyöngyös
Orosházi FKSE-LINAMAR - Sport36-Komló
Ceglédi KKSE - Dabasi KC VSE
Csurgói KK - MOL-Pick Szeged
Veszprémi KKFT - Telekom Veszprém


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel