Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Magyar Kupa: az ötödik helyért küzdenek az egri lányok
2020-09-06 01:40:33
Folytatódik a BENU Magyar Kupa versenysorozata a ZF-Eger női vízilabda csapata számára. Szilágyi Péter tanítványainak nem sikerült kiharcolniuk a legjobb négy közé jutást, azonban az A-csoportban megszerzett harmadik helyezés, az FTC elleni siker, valamint a Szentes oda-vissza legyőzése emlékezetessé tette a sorozat eddigi szakaszát. Hétfőn már az elődöntőket rendezik. Először 18:45-től az UVSE a BVSC-vel csap össze, majd 20:15-től a Dunaújváros ellenfele a Ferencváros lesz. Másnap, szeptember 8-án este fél 6-tól a bronzéremért, majd 19 órától az aranyéremért játszanak a csapatok. A versenykiírásnak megfelelően megrendezik az összes helyosztót. Ennek megfelelően a ZF-Eger a B-csoport negyedik helyezettjével a Szegeddel csap össze. A másik ágon Szentes – III. Kerületi TVE párharcra kerül sor. A mieink nem titkolt célja az ötödik hely megszerzése. Ehhez először a Szegedet kell felülmúlni, majd másnap a Szentes – III. Kerületi TVE győztesét. A BENU Magyar Kupa hátralévő mérkőzéseinek kivétel nélkül a fővárosi Hajós-uszoda ad otthont.


BENU Magyar Kupa, nők
Play-off az 5-10 helyért
Hajós Alfréd Sportuszoda

2020-09-07 (hétfő)

11 óra: ZF-Eger – Szegedi NVE

Játékvezetők: Füzesi Zsolt, Kenéz György ifj

13 óra: III. kerületi TVE – Hungerit Szentes
Játékvezetők: Tordai Gábor, Petik András

2020-09-08 (kedd)
10 óra:
9. helyért: Tatabánya – BHSE
12 óra: 7. helyért (az előző nap vesztesei)
14 óra: 5. helyért (az előző nap győztesei)Négyes döntő:
2020-09-07 (hétfő)

18 óra 45 perc: UVSE Hunguest Hotels - BVSC-Zugló

Játékvezetők: Vogel Gábor, Rubos Károly

20 óra 15 perc: DUE-Maarsk Graphics - FTC Telekom
Játékvezetők: Csanádi Zsolt, Kovács Soma

2020-09-08 (kedd)
17 óra 30 perc:
3. helyért (az előző nap vesztesei)
19 óra: döntő (az előző nap győztesei)RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel