Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Értékes egri pont Kisvárdáról
2020-09-06 01:06:07
Gólnélküli döntetlent játszott Kisvárdán az Eger SE labdarúgó csapata, az NB III keleti-csoport nyolcadik fordulójának szombati mérkőzésén. Sütő Szilárd együttese listavezetőként utazott Szabolcsba, ahol egy megerősített hazai gárda várt rájuk. Az élvonalbeli tartalék csapatok pillanatnyi játékereje kiismerhetetlen. Nagyban függ attól, hogy az NB I-es keretből mennyi „visszajátszó” futballistát küldenek pályára a kettes számú együttesben. A bajnoki szünetet kihasználva a nagy-Várdából Kravcsenkó, Melnik, Kovácsréti is bevetésre került, valamint a korábbi egri támadó Horváth Zoltán rendelkezésre állt. Magas színvonalú, pörgős kilencven percet játszottak a felek. A mieink többet birtokolták a labdát, több lehetőséget is hagytak kihasználatlanul. Tényleg csak a gól hiányzott a piros-kékek játékából, ennek ellenére rangos ellenfél otthonában értek el döntetlent, amiért jár a dicséret. Az egri „ikszet” kihasználva – jobb gólkülönbségének köszönhetően - a Jászberény ugrott a tabella élére, valamint a vesztett pontok tekintetében az egy meccsel kevesebbet játszó Tiszakécske is beérte a mieinket.

A Gyöngyös alsóházi rangadót nyert meg hazai környezetben a Mezőkövesd II ellen, míg a Hatvan saját pályáján maradt alul a Sényővel szemben.


NB III., keleti-csoport, 8. forduló
Kisvárda Master Good II – Eger SE 0-0

Kisvárda 150 néző. Játékvezetők: Erdélyi B. (Skover P., Török K.)
Kisvárda II.: Odincov – Avetiszjan, Kravcsenko, Vass O., Lakatos Cs. – Melnik, Szőr – Himics, Atamasz, Kovácsréti– Horváth Z. Edző: Szabó Balázs.
Eger SE: Nacsa – Debreceni, Katona A., Vaskó, Nemes – Géringer, Hegedűs D. – Pál, Kis G., Vajda Á. (Gresó, 66.) – Boros G. (Olasz D., 74.). Edző: Sütő Szilárd

Nyilatkozatok:

Szabó Balázs:

- Lehet, hogy picivel többet birtokolta a labdát az Eger, viszont a második félidőben mindkét csapat előtt ott volt a lehetőség, hogy a tipikus egygólos meccsen megszerezze a győztes gólt. Mivel ez nem történt meg, igazságosnak mondható döntetlen lett a vége.

Sütő Szilárd:
– Eddig is jó véleménnyel voltam a kisvárdai fiatalokról, és így, hogy ez a keret öt játékossal meg lett erősítve, kifejezetten ütőképes csapattal álltak fel. Az NB III. mércéjéhez képest jó mérkőzésen nekünk és az ellenfélnek is voltak helyzetei, így reális a döntetlen. Ugyanakkor így, hogy ebben az összetételben játszott a Kisvárda, számunkra ez egy nagyon értékes pont.


Gyöngyösi AK – Mezőkövesd II. 3-0 (2-0)
Gólszerzők:
Gohér G. (24.), Bartusz D. (29.), Tajti B. (85.)

FC Hatvan – Sényő 0-1 (0-0)
Gólszerző:
Páll Zs. (84.)

Sajóbábony - Cegléd 0-1
Tiszaújváros - Tiszakécske 0-3
DVSC II - Balassagyarmat 3–1
DVTK II - Tiszafüred 2-3
Jászberény - Salgótarjáni BTC 6-1
Tállya - Putnok 0-0
Füzesgyarmat – BVSC-Zugló mérkőzést elhalasztották.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel