Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Nem lesz férfi pólómeccs szombaton
2020-09-04 12:43:35
Bajnoki mérkőzés nélkül maradnak az egri vízilabda szimpatizánsai a hétvégén. Az eredeti tervek alapján szombaton a Bárány Uszodában játszotta volna a ZF-Eger férfi csapata a BVSC-Zugló elleni összecsapását, azonban erre nem kerül sor. Az okokat nem tudni, azonban egészen biztos, hogy a koronavírus áll a halasztás hátterében. Az Egri Vízilabda Klub hivatalos honlapján sem jelent meg semmi konkrétum. A portál csupán ennyit közölt: „bár szerdán bejelentettük, hogy szombaton a BVSC gárdáját látjuk vendégül a Bárány István Uszodában, azonban az élet felülírta ezt, így a legnagyobb sajnálatunkra nem rendezünk rangadót a hétvégén. Mindenkinek szép hétvégét kívánunk, hajrá Eger!” Az alapszakasz harmadik fordulójában – a jelenlegi álláspont - szerint csupán négy meccset játszanak, abból kettő esik jövő hét szerdára.

Az OSC-nél komoly vírusproblémák léptek fel, így nem számít meglepőnek, hogy nem rendezik meg a Kaposvár elleni találkozójukat. Korábban már döntöttek a Szolnok – Miskolc párharc elhalasztásáról, de elmarad a KSI – FTC-Telekom fővárosi meccs is.

Az EON OB I., alapszakasz 3. fordulójának programja:

Elhalasztva:

ZF-Eger - BVSC Zugló
OSC-Újbuda - Kaposvári VK
Szolnoki Dózsa - PannErgy-Miskolc
KSI - FTC-Telekom

2020-09-05 (szombat):
A-Híd VasasPlaket – Szeged VE
PVSK Mecsek Füszért – Debrecen
2020-09-09 (szerda)
Honvéd – Metlacom Szentes
UVSE Hunguest Hotels – Tatabánya VSE
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel