Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Arany után bronz az egri U12 jutalma
2020-08-31 23:58:56
Rendszeresen játszik torna keretében mérkőzéseket az SBS Eger U12-es korosztályú csapata. Hevér Tibor edző tanítványai, a közelmúltban Kalocsáról tértek haza aranyéremmel a tarsolyukban, miután megnyerték a 8. LV Sport elnevezésű viadalt. Az egri fiatalok legutóbb Törökszentmiklóson tesztelték tudásukat. A házigazda TKE meghívásának eleget téve négy együttes tartott erőfelmérőt a Jász-Nagykun-Szolnok megyei városban, ahol az Eger és a Törökszentmiklós mellett debreceni és ceglédi együttesek léptek pályára. A mieink egy győzelemmel és két vereséggel zárták a viadalt, ez pedig a harmadik megszerzéséhez volt elegendő. Hevér Tibor az első meccs kivételével elégedett volt csapata teljesítményével. A tréner elmondása szerint a hibákat megbeszélik és azokat igyekeznek kijavítani. Ezzel együtt jár az elismerés a kézis srácoknak az újabb dobogós eredmény eléréshez.

A harmadik helyen végzett csapat névsora:
Tóth Nimród, Bánkuti Zalán, Kovács Bence, Vályi Dániel, Erdélyi Bence, Nyitrai Márk, Veres Keve, Császár Eduárd, Kárász Olivér, Balogh Richárd, Szabó Levente, Hajdu Szabolcs, Madarasi Mátyás, Tarkó Attila, Martinecz Levente.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel