Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Helytállás az UVSE ellen, az ötödik helyért küzdhetünk
2020-08-26 10:49:45
Utolsó csoportmérkőzését játszotta a ZF-Eger női vízilabda csapata a BENU Magyar Kupában. Lányaink kedd este a lényegesen nagyobb esélyekkel rendelkező UVSE-t látták vendégül a Bárány Uszoda népes nézőserege előtt. Szilágyi Péter tanítványai az utolsó szalmaszálba igyekeztek belekapaszkodni, hiszen a sorozat elődöntőjébe jutáshoz az UVSE legyőzése (is) kellett volna. Persze az erőviszonyok ismertek voltak mindenki számára, csoda pedig a sportban nem nagyon létezik. Nem is borult a papírforma, hiszen a fővárosiak 13-8-as sikerrel tértek haza, de a helytállásért, és azzal, hogy nagy küzdelemre késztettük riválisunkat jogosan járt az elismerés. Az egri lányok gyakorlatilag végig jól tartották magukat. Gangl Edina a túloldalon olykor ihletett formában védett, a Szücs Gabriella-Parkes Rebecca-Keszthelyi Rita válogatott hármas egymaga annyi gólt lőtt, mint a mi komplett csapatunk. A vereség ellenére semmi ok a csalódottságra, játék és eredményesség szempontjából is többet kaptunk a Magyar Kupától, mint arra előzetesen számítani lehetett. A csoportból az UVSE és az FTC már biztos résztvevője az elődöntőnek, a ZF-Eger pedig az ötödik hellyel vigasztalódhat.


BENU Magyar Kupa, nők, A-csoport, 9. forduló
ZF-Eger - UVSE Hunguest Hotels 8-13 (1-2, 1-4, 2-2, 4-5)

Bárány István Sportuszoda 300 néző. Játékvezetők: Rubos Károly, Petik András
Gólszerzők: Katona, Szmodics, Hertzka 2-2 Menczinger, Molnár D. illetve Parkes, Szűcs 3-3, Keszthelyi 2, Aubél, Antal, Baksa, Szegedi, Peresztegi-Nagy.
Emberelőny/gól: 12/1 illetve 11/2
Ötméteresek: - illetve 5/5
Kipontozódott: Bódi, Szilágyi, Szmodics, Czigány illetve Forgács, Peresztegi-Nagy.

Az A-csoport állása:
1. UVSE 18 pont (7 mérkőzés)
2. FTC 15 pont (6 mérkőzés)
3. ZF-Eger 15 pont (8 mérkőzés)
4. Szentes 3 pont (6 mérkőzés)
5. Tatabánya 0 pont (7 mérkőzés)RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel