Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Nem engedi besározni a nevét a korábbi egri edző
2020-08-22 14:15:01
Áll a bál az Eger SE NB III-as csoportellenfelének háza-táján. A Sajóbábony az elmúlt hétvégén súlyos vereséget szenvedett a DVSC II otthonában. A borsodi együttes szakmai irányításáért Vígh Ferenc felel. Az egriek korábbi sikeredzője szerint egyes játékosai nem megfelelő hozzáállást tanúsítottak a debreceni találkozón. Ennek következményként a renitens labdarúgóktól azonnali hatállyal megváltak. Vígh Ferenc elmondása szerint további folytatása is lesz az ügynek. Az egyesület részéről lezártnak tekintettük volna az esetet, de mivel az én nevem is negatívan szóba került, ezért azt kértem, az MLSZ-nek is jelezzük az esetet, és ha úgy határoznak, akkor a rendőrség bevonására is szükség lehet. Az én nevemet, becsületemet irigy, rosszindulatú, tudatlan magyar emberek nem fogják besározni, rágalmazni! Úgyhogy nyugodtan jöhet a nyomozás is, ha kell, én állok elébe – nyilatkozta a tréner a Sajóbábony VSE honlapjának.

Súlyos vereséget szenvedtünk, és a játékunk is kilátástalannak tűnt. Nem mellékesen rengeteg negatív információ érkezett a vezetők részére a mérkőzéssel kapcsolatosan, amit mindenféleképpen szerettünk volna kivizsgálni, és letisztázni elsősorban az egyesület, edzőink és játékosaink jó híre, becsülete megőrzése miatt – folytatta Vígh Ferenc.
A szakvezető elmondta: az ominózus meccs után több játékosa is jelezte, ha nem születik súlyos szankció, akkor ők adják le a szerelésüket.

Nagyon sajnálom a történteket, mert az én felelősségem, én igazoltam ezt a keretet. Három, ezen a szinten extra játékostól kellett megválnunk. Nagyon nehéz dolgunk volt eddig is a bent maradást illetően. Az elnök úr szavaival élve inkább essünk ki, de emelt fővel és becsülettel – mondta a tréner, nem nevesítve a három menesztett labdarúgót.

A keleti-csoport tizenhatodik helyén álló Sajóbábonyra korábban a Jászberény is súlyos csapást mért.


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel