Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Nyolcgólos Machac-debütálás
2020-08-19 16:07:21
Felkészülési mérkőzésen 32-28 arányban győzte le a Kecskemétet az SBS-Eger férfi kézilabda csapata. A Kemény Ferenc Sportcsarnokban rendezett összecsapás volt Tóth Edmond legénységének negyedik nyári felkészülési találkozója. Az ellenfél az NB I/B keleti-csoportjának rajtjára hangol, a látottak alapján joggal pályázhatnak felsőházi tagságra a második vonalban. Az egriek vezetőedzőjének nagyobb variációs lehetőségei voltak, mint a legutóbbi két edzőmeccsen, bár Rédei István és Rolandas Bernatonis személyében még mindig volt két markáns hiányzója. Nagyszerűen mutatkozott be a frissen igazolt Simon Machac. A szlovák válogatott beálló nyolc góllal vette ki a részét a győzelemből. Ugyancsak eredményesen kézilabdázott Szuharev Lev, aki féltucat találatig jutott. Az SBS-Eger két nap alatt kettő felkészülési mérkőzésen érdekelt, szerda este a BFKA-Veszprém U22-es csapata vendégszerepel az érsekkerti létesítményben.


Felkészülési mérkőzés
Kemény Ferenc Sportcsarnok

SBS-Eger - Kecskeméti TE-Piroska szörp 32-28 (17-17)

Játékvezetők: Medve R., Südi P.
SBS-Eger: Balogh T., Moscoso (kapusok), Lezák 5 (3), Mándy 1, Szuharev 6, Schmid 3, Tóth R. 4, Kovács M. 2, Szepesi N., Machac 8, Tóvizi, Holdosi 2, Száva 1. Edző: Tóth Edmond.
Kecskemét: Szél, Kiss O. (kapusok), Tóth N. 4, Bìró B. 6, Horváth A. 3, Kis D. 1, Csordás 6, Valaszkai, Füstös 4, Országh Á. 4 (2), Kátai, Berkes, Forgács, Mazák, Szrnka, Talmácsi. Edző: Bencze József.
Hétméteresek: 3/3 illetve 6/2
Kiállítások: 6 perc illetve 8 percRG
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel